Nieuwe generatie haakse kabeldoorvoeren IP65

Haakse kabeldoorvoeren ICOTEK

Met de nieuwe KEL-FG-ER omvat icotek ‘s beproefde KEL-FG productserie nu beschermingsklasse IP65. De nieuwe deelbare kabeldoorvoer maakt het mogelijk om kabels in een hoek van 90° door te voeren en af te dichten. De KEL-FG-ER is geschikt voor kabels met en zonder connectoren. Afhankelijk van de bouwvorm worden kabels met een diameter van 1 tot 35 mm (ICOTEK enkele doorvoertules KT 1 - 34) geleid, afgedicht met IP65 en voorzien van een trekontlasting conform DIN EN 62444.

De beschermingsgraad IP65 wordt bereikt door een extra afdichting die in het deksel is geïntegreerd. Een andere vlakke afdichting voor wandmontage is bij de levering inbegrepen.

De KEL-FG-ER-A flensbehuizing past op de uitsparing van een standaard 24-polige heavy-duty connectoren (36 x 112 mm); het KEL-FG-ER-B frame past op 36 x 46 mm uitsparingen. Het flensframe KEL-FG-ER-E met enkele rij doorvoertules wordt gekenmerkt door zijn ruimtebesparende ontwerp en is daarom ideaal voor kabels met platte connectoren (bijv. Sub-D) en waar de ruimte beperkt is. De productserie kan worden gecombineerd met het IMAS-CONNECT™ hybride doorvoersysteem van icotek en biedt een breed scala aan extra kabelinvoer opties. De KEL-FG-ER-serie biedt beschermingsklasse IP65 volgens DIN EN 60529, trekontlasting volgens DIN 62444, cURus, de spoorwegnorm HL-3 en vele andere goedkeuringen.

Voor verdere informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. 

Deel:

Scroll to top