Over ICOTEK

ICOTEK | Innovatief en betrouwbaar

Innovatieve systemen voor deelbare kabeldoorvoer en EMC-kabelafscherming

ICOTEK is al bijna 30 jaar succesvol met innovatieve systemen voor deelbare kabelinvoer en EMC-kabelafscherming. Zij ontwikkelden een unieke, gecertificeerde en gepatenteerde modulaire techniek die alle toonaangevende fabrikanten uit verschillende industrieën gebruiken om hun deelbare wartelplaat samen te stellen. Lees meer over het groeiende assortiment van adaptertules voor het IMAS-CONNECT™ adaptersysteem. Tevens is dit artikel over deelbare kabeldoorvoersystemen voor de voedingsmiddelen interessant.  

Snelle levertijden; Naast de grote voorraad van CC Nederland heeft ICOTEK in Duitsland haar centrale magazijn. Als u ICOTEK zoekt, dan bent u bij ons als exclusief leverancier aan het juist adres; we hebben de kennis, de voorraad en het breedste assortiment. ICOTEK is dé specialist in kabelmanagement. Het hoofdkantoor en de productie zijn gevestigd in Eschach, Duitsland. Alle producten van ICOTEK worden hier geproduceerd en geleverd aan haar dochterondernemingen en distributeurs in Noord-Amerika, Europa en Azië. 

ICOTEK logo

ICOTEK staat voor innovatie en betrouwbaarheid. Het is dan ook niet voor niks dat de producten in meer dan 60 landen worden verkocht. Binnen de organisatie spreekt men dan ook meerdere talen en wordt er succesvol samengewerkt met partners over de gehele wereld. De producten van ICOTEK zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij CC Nederland.

 

Scroll to top