Kabeldoorvoer flexibel

Kabeldoorvoer flexibel

Deze flexibele piramidevormige kabeldoorvoertules zijn gemaakt voor kabeldoorvoer frames en kabeldoorvoer wartels. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende kabeldiameters zonder connectoren.

De flexibele kabeldoorvoer is ideaal als je vooraf niet de exacte kabeldiameter weet. Via kabelbinders is er een verbeterde trekontlasting mogelijk. Het wordt aanbevolen om extra trekontlasting te voorzien voor kabels als onderdeel van de installatie. Lees meer

Lees meer

Lees meer

De volgende flexibele kabeldoorvoer zijn verkrijgbaar:

  • KT-DPF-doorvoeringen
  • KEL-ULTRA flex
  • KEL-JUMBO flex

De KT-DPF-doorvoeringen zijn geschikt voor een breed scala aan kabeldiameters. Dit is een groot voordeel als de exacte kabeldiameter niet vooraf bekend is. De KT-DPF doorvoer tulen zijn niet gesplitst en daarom alleen bruikbaar voor kabels zonder connectoren.

De KEL-ULTRA flex is ontworpen als een kabeldoorvoer tule voor grote, moeilijk te hanteren kabels of leidingen. De KEL-ULTRA flex is verkrijgbaar in twee maten en is ideaal voor het leggen en afdichten van kabels en leidingen met een diameter van 25 tot 115 mm. Door de hoge flexibiliteit van de elastomeerpiramide is het plaatsen van grote, dikke kabels met KEL-ULTRA flex eenvoudiger dan het gebruik van standaard kabelwartels.

Na het inbrengen van de kabel of leiding wordt de KEL-ULTRA flex snel en eenvoudig met de metalen ring en schroeven gemonteerd. Deze ring maakt een ronde bevestiging en afdichting van de doorvoertule aan de behuizingswand mogelijk. De ring wordt bij elke KEL-ULTRA flex geleverd.

De KEL-JUMBO flex is een extra grote flexibele kabeldoorvoertule voor kabels zonder connectoren met een diameterbereik van 27 - 68 mm. Ze zijn ideaal voor het doorvoeren van voedingskabels naar de schakelkasten.

Vraag een gratis ICOTEK sample kit aan

Producten van ICOTEK uitproberen? Dat kan! Bij CC Nederland kan je een gratis sample kit aanvragen via dit formulier.

Scroll to top