HD klemmenkasten RVS

HD klemmenkasten RVS

Wanneer je klemmenstroken of een hoofdschakelaar moet installeren zijn de ILINOX® klemmenkasten een ideale keuze. Bij CC Nederland hebben we compacte klemmenkasten verkrijgbaar in vele maten. Deze serie is ook verkrijgbaar in het Hygiënisch Design, geschikt voor de voedingsindustrie: ILINOX® DEH serie.

Uniek in heel Nederland: het is bij ons al mogelijk is om vanaf één stuk is een RVS maatwerk kast te laten produceren! Daarnaast bieden wij altijd persoonlijk advies over de aanschaf van de juiste schakelkast en daarna technisch support.

Lees meer
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De klemmenkasten van ILINOX®

ILINOX® DEH-serie: dé klemmenkast voor de voedingsindustrie

De klemmenkasten uit de ILINOX® DEH-serie zijn identiek aan de klemmenkasten uit de DE-serie: de compacte basis klemmenkasten. De klemmenkasten hebben een plaatdikte van 1.2 millimeter en zijn verkrijgbaar in vier verschillende bouwvormen. De klemmenkasten uit de DE- en DEH-serie zijn voorzien van een gestanste deksel. De klemmenkasten uit deze series zijn bestand tegen schokken van 2 Joule (IK07).


De speciale kenmerken van de ILINOX® DEH-serie

Wat de DEH-serie bijzondermaakt zijn een aantal speciale kenmerken die ervoor zorgen dat de klemmenkasten voldoen aan de EHEDG norm. Dit maakt deze klemmenkasten geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.


Afgestemd op de eisen voor de voedingsindustrie

De ILINOX® DEH-serie is IP66 en IP69K afgedicht. Dit betekent dat deze klemmenkasten volledig stofdicht zijn en kunnen worden gereinigd met een hogedrukspuit. Deze klemmenkasten zijn beschikbaar in AISI 316. Dit is een hoogwaardiger RVS dan AISI 304. Hierdoor is het beter bestand tegen bijvoorbeeld chemicaliën, oliën en zout. De gestanste deksels zijn voorzien van een losse blauwe siliconen afdichting die ook bestand is tegen reinigingsmiddelen. Daarnaast zijn de kruiskopschroeven vervangen door speciale hygiënische bouten zodat er geen kans is op vuilophoping.

Scroll to top