Staande kasten RVS

Staande kasten RVS

Onze RVS vloerstaande kasten zijn verkrijgbaar voor iedere toepassing! CC Nederland heeft de vloerstaande kasten van ILINOX® in haar assortiment. We bieden vier verschillende series: de CC serie, de CX-A serie, de MX serie en de CX-H serie. Je kan de kasten compleet modulair, gemonteerd of standalone bestellen.

Bij ons heb je altijd de zekerheid van de laagste prijsgarantie. Alle standaard ILINOX® kasten hebben bij ons 15% korting. Bovendien bieden wij altijd persoonlijk advies over de aanschaf van de juiste RVS staande kast en technische ondersteuning.

Uniek in heel Nederland: het is bij ons mogelijk om al vanaf één exemplaar een maatwerk RVS kast te laten produceren!

Lees meer

Lees meer

CC serie: de standaard kasten

In ons assortiment RVS staande kasten vind je de compacte CC serie (waarbij CC staat voor Compact Cabinet), die in zes maten verkrijgbaar is. Deze CC kasten worden compleet en standalone geleverd, met vaste zijwanden, een vaste achterwand en een vast dak. De CC kasten zijn de enige standaard staande RVS kasten die verkrijgbaar zijn met een hoogte van 1.640 mm. Dit is de kleinste vloerstaande kast in ons assortiment. Daarnaast kan je kiezen voor een standaard kast in de CC serie met een grootte van 1.840 mm. Alle kasten in deze serie zijn alleen leverbaar met een diepte van 400 mm. Voor een geringe meerprijs kunnen we bewerkingen meenemen die met onze 3D laser gedaan worden. Neem hiervoor contact met ons op dan helpen we graag verder.

 

CX-A serie: de meest verkochte vloerstaande kasten

Voor meer flexibiliteit en uitbreidingen hebben we bij CC Nederland ook modulaire kasten. Bijvoorbeeld de kasten in de CX-A serie, de meest verkochte vloerstaande kasten. Deze worden geleverd met een vast dak en zonder zijwanden, waardoor ze uitgebreid kunnen worden. Hou er dus rekening mee dat je bij het bestellen apart zijwanden bestelt! De kasten zijn eenvoudig te koppelen om ze nog breder te maken. Ook kan dit van pas komen als er naderhand een aanpassing moet komen op de installatie en er een extra kast nodig is. De kasten zijn verkrijgbaar met een hoogte van 1800 mm of 2000 mm. Wat de diepte betreft kan er worden gekozen voor 400, 500 of 600 mm. Voor een geringe meerprijs kunnen we bewerkingen meenemen die met onze 3D laser gedaan worden. Neem hiervoor contact met ons op dan helpen we graag verder.

 

MX serie: volledig modulaire kasten

Wanneer er complete flexibiliteit vereist is, hebben we ook nog de MX serie. Dit zijn kasten die volledig modulair zijn. De zijwanden, de achterwand en het dak zijn hierbij dus demontabel. Als er bijvoorbeeld toegang wenselijk is vanaf de achterkant van de kast of als iets in de achterwand gemonteerd moet worden, kan deze simpelweg losgeschroefd worden. Eenvoudiger kan niet! Deze serie is leverbaar met een hoogte van 1.800 mm of 2.000 mm en een standaard kastdiepte van 500, 600 of 800 mm. Deze grote diepte kan nodig zijn bij bijvoorbeeld grote frequentieregelaars die grote motoren aandrijven. De diepte van 800 mm kan ook toegepast worden indien de kast aan twee kanten bereikbaar moet zijn. Aan zowel de voor- als achterkant kan dan een deur gemonteerd worden. Voor een geringe meerprijs kunnen we bewerkingen meenemen die met onze 3D laser gedaan worden. Neem hiervoor contact met ons op dan helpen we graag verder.

 

CX-H serie: speciaal voor de voedingsindustrie

De CX-H serie is speciaal voor de voedingsindustrie ontwikkeld. ILINOX® is de enige kastenproducent die HD (hygiënisch design) vloerstaande kasten produceert. Deze kasten beschikken o.a. over blauwe siliconen afdichtingen en een schuin dak, conform EHEDG. De IP-waarde van deze kasten is IP69K. De CX-H kasten worden op order geproduceerd. Voor een geringe meerprijs kunnen we bewerkingen meenemen die met onze 3D laser gedaan worden. Neem hiervoor contact met ons op dan helpen we graag verder.

 

Accessoires

Om je kast uit de CX-A of de MX serie compleet te maken, heb je een sokkel, zijwanden, een bodemplaat en een montageplaat nodig. De CX-A en de MX kasten die je bestelt, zijn namelijk nog open aan de onderkant en hebben geen zijwanden. Daarnaast kunnen een montageplaat en hijsogen een uitkomst bieden bij het inrichten en plaatsen van de vloerstaande kast.

Scroll to top