Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 20 mei 2024

Over AKYTEC

AKYTEC

Besturingen en display units

AkyTec is een vooruitstrevend bedrijf uit Hannover, Duitsland. Ze ontwikkelen en distribueren innovatieve automatiseringstechnologie en industriële elektronische producten. Dit omvat HMI touchscreens, PLC besturingen en displaymodules. Voor klantspecifieke ontwikkelingen kan de klant kiezen uit alle projectstappen: of het nu gaat om PCB-lay-out, prototyping, programmering of fabricagecontrollers - akYtec kan zich flexibel aanpassen aan klantbehoeften in machines en installatietechniek. 

akYtec is in 2010 opgericht door ervaren en hooggekwalificeerde specialisten op het gebied van elektronica-ontwikkeling en automatiseringstechnologie. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen en distribueren van industriële automatiseringstechnologie, zoals controllers met geïntegreerde aanraakschermen.

Door de integratie van externe technologie en productiepartners kan akYtec op elk moment flexibel inspelen op de behoeften van de klant. akYtec brengt sleuteltechnologieën en knowhow samen om producten te ontwikkelen.

Scroll to top