Vanwege Pasen en Goede Vrijdag zijn wij gesloten van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024

IMAS-CONNECT™ adaptertules van ICOTEK

Nieuwe IMAS-CONNECT™ adaptertules van ICOTEK

ICOTEK breidt het assortiment van adaptertules voor het IMAS-CONNECT™ adaptersysteem uit met de AT-PP en de AT-K-M. Alle voorgaande IMAS-CONNECT™ adapterdoorvoeringen passen in de KEL-systemen van ICOTEK.

AT-PP: compacte adapterdoorvoer voor PushPull systeem

De nieuwe AT-PP adapterdoorvoer is gebaseerd op een KT grote doorvoertule. De elastomeer doorvoertule heeft een polyamide body. Dankzij de voorbereide schroefpunten in de behuizing kunnen alle compact modules van het PushPull systeem in de doorvoeropening worden gemonteerd. Met behulp van de AT-PP adapterdoorvoer wordt de deelbare kabeldoorvoer naast het doorvoeren van voor geconfectioneerde kabels tevens een interface. Dit betekent dat maken van extra uitsparingen kan worden voorkomen en dat de arbeidskosten kunnen worden verlaagd. De AT-PP beschikt over beschermingsklasse IP65.

AT-K-M: adapterdoorvoer met metrische draad

De AT-K-M adapterdoorvoer is gebaseerd op een KT kleine doorvoertule. In deze doorvoertule is een vernikkelde messing bus geïntegreerd. De AT-K-M is verkrijgbaar met de volgende binnendraden:

  • M5x0.5
  • M8x1.0
  • M12x1.0
  • M12x1.5
  • M14x1.0
  • M16x1.5

Door het gebruik van de AT-K-M adapterdoorvoer kunnen bijvoorbeeld pneumatische aansluitingen, talrijke ronde stekerverbindingen en drukcompensatie-elementen direct in de kabeldoorvoer worden geïntegreerd. De adapterdoorvoer is geschikt voor alle op de KT-doorvoer gebaseerde deelbare kabeldoorvoersystemen van ICOTEK. De AT-K-M heeft een beschermingsklasse tot IP66, afhankelijk van het gebruikte type kabeldoorvoer.

Deel:

Scroll to top