Behuizingen

Ons ruime assortiment behuizingen bestaat onder anderen uit de CK-, Mixo One, C-Type smal, C-type standaard, T-Type standaard en Extreme series. Specifiek voor de voedingsindustrie bieden wij de CKH-MKH, T-Type H en T-Type C connectoren aan. Wordt er gewerkt met chemicaliën? Dan is de T-Type W de ideale connector.

Op zoek naar een behuizing voor een specifieke toepassing? Wij bieden altijd een geschikte connector.

Lees meer

Lees meer

De klassieke keuze

De C-Type zijn behuizingen ontworpen voor betrouwbare en duurzame verbindingen: roestvrijstalen hefbomen, geprofileerde pakkingen, ofwel een breed scala aan toepassingen.


Extra robuust

De V-Type behuizingen zijn behuizingen met verticale sluitingshendel in roestvrij staal voor een stabiele en waterdichte IP67-afdichting.


De hoogwaardige kunststofoplossing

De T-Type serie bestaat uit geïsoleerde thermoplastische behuizingen: mechanisch robuust, licht van gewicht, antistatisch en corrosiebestendig.


Voor onder water

De IP68 serie bestaat uit corrosiebestendige aluminium behuizingen, met een IP68 beschermingsgraad, EMC-schild en een hoge mechanische robuustheid.


Het warmteschild

De 180 °C serie beschikt over hittebestendige pakkingen en coatings. Roestvrijstalen hendels met aluminium handgrepen, te gebruiken met PPS-inzetstukken om temperaturen tot 180 °C te weerstaan.


Beschermend en meer

De E-Xtreme® serie is een door ILME gepatenteerd titanium plasmabeschermingsysteem. Het zijn corrosiebestendige behuizingen, tot 3.000 uur bestand tegen zoutsproeitests.


De ruimte die je altijd nodig hebt gehad

De BIG serie biedt voldoende ruimte voor eenvoudige bedrading en zelfs voor de installatie van P.C.-platen in de kap. De ideale oplossing voor XXL-behoeften.

Storingsvrij

De EMC serie bestaat uit behuizingen met een geleidende coating. Speciale geleidende EMC pakkingen zorgen voor een zeer effectieve afscherming.


Geschikt voor de voedselindsutrie

De Hygiene serie bestaat uit dikke en stevige thermoplastische behuizingen met speciale pakkingen en hendels die bestand zijn tegen de meeste gebruikte chemicaliën en reinigingsoplossingen die in de voedingsindustrie worden gebruikt. Ze zijn goedgekeurd door ECOLAB®.


Op het podium

De LS-Type serie is volledig zwart van kleur en is de ideale oplossing voor de entertainmentindustrie, ontworpen om alle soorten binnenwerken te huisvesten.


Makkelijk hanteerbaar

Centrale Beugel behuizingen zijn ontworpen voor industriële toepassingen met beperkte installatieruimte. Ze zijn gemakkelijk te hanteren door het sluitsysteem met een enkele roestvrijstalen hendel.


De meest compacte behuizing

De CK serie bestaat uit thermoplastische en metalen behuizingen in klein formaat voor standaard of agressieve omgevingen.


Het standaard alternatief

De JEI® serie biedt een ruime keuze aan behuizingen voor standaardtoepassingen: betrouwbare, robuuste en rendabele oplossingen om aan conventionele behoeften te voldoen.

 

Scroll to top