Connectoren

Meerpolige industriële connectoren van ILME

Als specialist leveren wij ILME meerpolige industriële connectoren voor industrie, machinebouw, automatisering, rail-technologie, windenergie en theatertechniek. Deze rechthoekige connector, ook wel heavy duty electrical industrial connector genoemd, is van hoogwaardige kwaliteit en compatibel met andere merken. Binnen ons assortiment meerpolige connectoren vind je kunststof en aluminium behuizingen, standaard binnenwerken, modulaire binnenwerken, RJ45 connectoren, krimpcontacten, wartels, gereedschappen voor de montage van industrial connectors en nog veel meer. Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Onze specialisten geven graag advies! Bel of mail ons gerust!

 

Lees meer

Ons assortiment meerpolige industriële connectoren

Behuizingen

Voor elke toepassing bieden wij een geschikte behuizing aan. In ons ruime assortiment kun je onder anderen de CK-Mixo OneC-Type smalC-type standaardT-Type standaard en Extreme series terugvinden. Ook voor de voedingsindustrie hebben wij speciale connectoren in ons assortiment: de CKH-MKHT-Type H en T-Type C.

De CKH-MKH connectoren zijn IP 66/67/69 afgedicht en de T-Type H en T-Type C zijn IP 66/69 afgedicht. De hygiënische connectoren zijn voorzien van blauwgekleurde of verwijderbare onderdelen, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen de reinigings- en ontsmettingsmiddelen die vaak worden gebruikt in de voedselindustrie. De T-Type C is daarnaast geschikt voor extreem hoge en lage temperaturen (-50 °C / +70 °C).   Wordt er gewerkt met chemicaliën? Dan is de T-Type W de ideale connector.


Standaard binnenwerken

Afhankelijk van de gewenste aansluiting vind je in ons assortiment verschillende standaard binnenwerken terug. Zo hebben wij compacte binnenwerken, klemmenstroken en binnenwerken met schroefaansluiting, SQUICH® snelklem, veerklemaansluiting en krimpaansluiting in ons assortiment. 


Modulaire binnenwerken

Je hebt enorm veel vrijheid en mogelijkheden als gebruiker bij het samenstellen van je modulaire binnenwerk. Zo heb je de keuze uit een reeks van bijna 40 modules voor elektrische voeding, datatransmissie, optische signalen of perslucht (tot 8 bar). Het modulebereik wordt continu uitgebreid, waardoor steeds nieuwe configuraties kunnen worden gerealiseerd. Bekijk het ruime aanbod voor de mogelijkheden.

RJ45 connectoren

In ons assortiment RJ45 connectoren vind je zowel rechte als haakse connectoren met 8 datacontacten, met en zonder wartel. Verder hebben wij aanbouwhuizen met 8 contacten, 8 (+2) polige koppelingen, 21.21 plugs en binnenwerken en adapters. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je RJ45 aansluiting.


Krimpcontacten

Voor het maken van een vaste elektrische verbinding bieden wij verschillende krimpcontacten aan. Zo heb je de keuze uit krimpcontacten van zilver, goud, ijzer en constantaan. Daarnaast hebben we ook gestanste en HNM krimpcontacten in ons assortiment. Uiteraard kun je bij ons ook krimptangen en krimpmachines vinden.


Wartels

De juiste wartel beschermt elke machinekast tegen invloeden van buitenaf, zoals stof en vocht. Daarom is het belangrijk om de juiste wartel te vinden. In ons assortiment vind je kunststof, metalen, semi metalen, EMC en ATEX wartels. voor de voedingsindustrie bieden wij ook hygiënische wartels aan. Deze zijn IP 68/69 afgedicht en geschikt voor gebruik binnen een temperatuurrange van -20°C tot +85°C. Daarnaast zijn de afdichtingen voorzien van de herkenbare blauwe kleur. Ook voor verdere toebehoren zoals vergrotingsringen en afsluitdoppen kun je bij ons terecht. 


Accessoires

In ons ruime assortiment kun je werkelijk alles vinden. Zo bieden wij ook accessoires zoals rubbers, codeerpinnen, beugels en vergrendelingselementen voor connectoren aan.

Scroll to top