Algemeen

CC Nederland verhuist naar duurzaam pand langs de A12

CC Nederland gaat verhuizen

Het is bijna zover: eind 2021 gaat CC Nederland verhuizen! De aanstaande verhuizing gaat zowel de werknemers als het groeiend aantal klanten veel goeds brengen. Het nieuwe duurzame pand, gevestigd aan de Facetlaan 4 in Bleiswijk, is strategisch gelegen langs de snelweg A12. Vanaf 1 januari 2022 zal CC Nederland operationeel zijn vanaf de nieuwe locatie.

Componenten voor machinebouw

CC Nederland is meer dan 12 jaar actief als leverancier van elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Het leveringsprogramma omvat RVS schakelkasten, slimme kabeldoorvoersystemen, industriële connectoren, industriële automatiseringsproducten en signaleringen. Per 2022 wordt het assortiment uitgebreid met FIBOX kunststof behuizingen. CC Nederland denkt mee met de klant en geeft technisch advies bij het ontwikkelen of bepalen van de juiste producten. CC Nederland heeft een continue groeiende voorraad om zo haar klanten zo snel mogelijk of just-in-time te beleveren.

Modern, ruim en fraai ingericht

De verhuizing staat gepland voor 20 en 21 december, waarna CC Nederland vanaf die datum operationeel is op de nieuwe locatie. Na zes jaar wordt de vertrouwde locatie aan de Amethistweg 5 in Bleiswijk verlaten. De nieuwe locatie, die 5 minuten verderop ligt, omvat een modern en efficiënt ingerichte kantoorruimte. Het nieuwe pand beschikt over drie keer zo veel voorraadruimte zodat klanten, ook in de toekomst, snel kunnen worden beleverd. Met het nieuwe pand kan optimaal worden voldaan aan de verwachte groei voor de komende jaren

Energieneutrale huisvesting

Het nieuwe bedrijfspand van CC Nederland is klaar voor een duurzame toekomst dankzij 60 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Die kunnen straks de dagelijkse werkzaamheden voor de volle 100 procent ondersteunen, omdat ze de energie voor apparatuur, verlichting, ventilatie, verwarming en koeling gaan verzorgen.

Wij kijken uit naar een mooie start van 2022 in ons nieuwe pand!

CC Nederland is Gold Partner van IDEC

gold-partner-idec

Winnaars! Met trots melden wij dat we Gold Partner zijn geworden van IDEC. IDEC staat wereldwijd bekend als A-merk voor onder andere drukknoptechniek, besturingstechniek en machineverlichting. CC Nederland biedt op haar webshop een breed assortiment aan IDEC producten.

Neem eens een kijkje in ons productportfolio of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Machinebouw, een succesvolle beurs

Arjan en Bas van CC Nederland

Afgelopen dinsdag hebben we weer vele bezoekers mogen ontvangen op onze stand tijdens het Machinebouwevent in den Bosch. Vele klanten hebben advies ontvangen over Icotek kabeldoorvoersystemen, Ilinox rvs kasten, IDEC greepschakelaars, WERMA signalering en ILME connectoren. Wij kijken terug op een geslaagde beurs.

Weer een nieuw lid in het CC-team!

Bas & Jerry schudden de hand

Vanaf heden zullen al onze pakketten en pallets met liefde verzameld en ingepakt worden door Jerry Mussche. “Welcome to the team Jerry!”
Wil je meer te weten komen over Jerry, klik dan hier.

CC Nederland en Blom Consultancy verbreden producten en diensten door samenwerking

Partnerschap CC Nederland en Blom Consultancy

Aarle-Rixtel, 16 2019 – WERMA Signaltechnik GmbH, CC Nederland en Blom consultancy gaan een partnerschap aan om maakbedrijven te ondersteunen in de implementatie en service van ANDON signaleringen en OEE/OLE continu verbeter oplossingen. CC Nederland is de Nederlandse distribiteur en een marktleider op het gebied van ANDON Signalering gecombineerd met OEE/OLE software. Blom Consultancy is de marktleider in Japanse ‘maak’ methodes zoals Monozukuri, TPM/LEAN continu verbeter training en consultancy.

Het partnerschap met de SmartMONITOR van Werma en de Monozukuri van Blom Consultancy, combineert ‘mensen’, ‘hardware’ en ‘software’. Dit doen zij door het registreren, visualiseren en signaleren van maak processen, methodes en vaardigheden. Deze geven klanten meer inzicht in duurzame verbeteringen, met als resultaat een hogere productiviteit, betere productkwaliteit en meer werkplezier.

“Door de samenwerking met Blom Consultancy hebben we een ideale partner gevonden voor het adviseren, implementeren en begeleiden van de WERMA LEAN oplossingen. De kwalitatieve signaleringen en software van WERMA gecombineerd met de deskundigheid van Blom Consultancy zal vele klanten helpen bij het optimaliseren en verbeteren van processen” Bas de Wit, Directeur CC Nederland

“Met het partnerschap kunnen we klanten helpen de volgende stap te zetten in ‘Smart Working /Industrie’. Het is de combinatie tussen een expert in signalering oplossingen en een expert in proces verbetering” Steven Blom, Directeur Blom Consultancy

Over Werma en CC Nederland

Het familiebedrijf WERMA Signaltechniek GmbH uit het Duitse Rietheim is marktleider op het gebied van optische en akoestische signaleringen en systemen. Innovatie is voor WERMA de drijvende kracht om de technologische voorsprong verder uit te breiden. CC Nederland is de distributeur van WERMA in Nederland en is leverancier van elektrotechnische componenten voor machinebouw en industrie. Al meer dan 10 jaar levert CC Nederland kwaliteitsmerken, technisch advies en denkt mee bij het ontwerpen van machines en installaties.

Over Blom Consultancy

Onze focus is Monozukuri; wij ontwikkelen mensen en processen naar Flow. Monozukuri is het Japanse woord voor het ‘daadwerkelijke maken van’, het ‘maakproces’. Door het combineren van mensen en methode helpen wij klanten processen duurzaam te verbeteren. Dat leidt tot enorme verbetering van de resultaten. Blom Consultancy is al meer dan 25 jaar kennisleider in World Class Manufacturing, TPM en LEAN.

Meer informatie?

Bas de Wit: 06 – 51450449 / b.dewit@ccned.nl

Scroll to top