Noodstopschakelaars

Noodstopschakelaars

CC Nederland is de koning van de noodstopschakelaars! Geen andere leverancier heeft namelijk zo’n breed pakket aan noodstoppen. Bovendien is er bij ons altijd de laagste prijsgarantie én zijn alle series uit voorraad leverbaar.

Op onze webshop vind je IDEC noodstoppen. IDEC noodstoppen staan erom bekend dat ze veilig, betrouwbaar en ergonomisch zijn. Alle noodstoppen in ons assortiment zijn voorzien van de juiste certificeringen en keurmerken. De noodstopschakelaars van IDEC hebben het hoogste niveau van veiligheid. Zo hebben alle noodstoppen gedwongen contacten, conform IEC 60947-5-1. De noodstopschakelaars van IDEC zijn bovendien overal in de wereld toe te passen. Alle noodstopschakelaars van IDEC hebben namelijk zowel een draai- als een trek ontgrendeling.

Bij CC Nederland zijn ook accessoires verkrijgbaar voor de noodstopschakelaar, zoals opbouwkasten, markeerplaten en beschermkragen. Ook hebben wij ledverlichtingskragen in ons assortiment. Deze kragen geven de status aan van de noodstop.

Lees meer

Over IDEC noodstopschakelaars

IDEC produceert al meer dan 70 jaar betrouwbare en hoogwaardige noodstopschakelaars. Door de ontwikkeling van producten die de veiligheid en het welzijn van werknemers en machines verbeteren, hebben IDEC-innovaties bijgedragen aan de wereldwijde markt voor industriële automatisering. De ingenieurs van IDEC besteden jaren aan onderzoek en tests. Hierdoor hebben de IDEC noodstopschakelaars de ideale vorm, grootte en ergonomie. Het resultaat is dat IDEC veilige, efficiënte en comfortabele E-stops biedt voor elke machine of toepassing die moet voldoen aan de internationale eisen op het gebied van veiligheid op de werkplek.

Scroll to top