Signaaltorens

Ben je op zoek naar signaaltorens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij CC Nederland hebben we een ruim assortiment WERMA signaalzuilen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, functies, maten en vormen. Zo is er voor iedereen een unieke oplossingen met uitstekende designkwaliteit, ook voor gebruik in streng hygiënische ruimtes.

Dankzij de meerlaagse uitvoering van de signaaltorens kunnen verschillende escalatieniveaus in geval van een probleem worden gesignaleerd. Hierdoor kunnen medewerkers in de buurt snel op een storing te reageren en het probleem te verhelpen.

Benieuwd welke signaaltoren het meest geschikt is voor jouw toepassing? Bekijk de brochure over signaaltorens om erachter te komen!

Lees meer

Signaaltorens

SignalSET

De SignalSET is een draadloos stoplicht met afstandsbediening. Dit biedt de ideale oplossing bij crowd management, ook wel crowd control genoemd. Door dit stoplicht bij de ingang te installeren zien gasten door middel van de bekende rode en groene signaalkleuren of ze naar binnen mogen, of dat ze nog even moeten wachten. Tegenwoordig is dit relevanter dan ooit doordat we wereldwijd worden getroffen door het coronavirus, wat social distancing essentieel maakt. 

In ons aanbod vind je twee typen draadloze stoplichten met afstandsbediening van WERMA:

KombiSIGN40: de compacte signaaltoren

De KombiSIGN40 is een compacte signaaltoren met een diameter van 40mm. Deze signaaltoren is uniek doordat hij, naast IP66, ook IP69K is. Dit maakt deze signaaltoren zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. De KombiSIGN40 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de classic-lijn met een zwartkleurige behuizing en de design-lijn met een zilverkleurige behuizing met transparante lenzen.


Twee lichteffecten: TwinLIGHT en TwinFLASH

Bij het kiezen van optische elementen heb je de keuze uit TwinLIGHT en TwinFLASH. De TwinLIGHT variant is een lichtmodule dat middels een eenvoudige dipswitch instelbaar is als continu branden of als knipperlamp met een vaste frequentie. Bij de TwinFLASH variant kan gekozen worden voor een standaard flits of WERMA’s baanbrekende innovatieve Enhanced Visibility System (EVS). Door EVS geeft de lamp een unieke, onregelmatige flikkering aan. Door deze willekeurige lichtsignalen valt de lamp meer op. 

De KombiSIGN40 kan worden opgebouwd tot en met vijf losse elementen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe de ideale signaaltoren voor jouw toepassing eruit moet komen te zien. Bekijk de brochure over signaaltorens om erachter te komen hoe dit werkt.

 

 

KombiSIGN72: indien een grotere diameter vereist is

Van de KombiSIGN72 is ook een classic-lijn en design-lijn beschikbaar. Deze modulaire signaaltoren heeft een diameter van 72mm en is verder te vergelijken met de KombiSIGN40. Het grote verschil is dat de KombiSIGN72 niet IP69K, maar IP65 is afgedicht. Dit houdt in dat deze signaaltoren ook volledig stofdicht is, maar niet bestand is tegen reiniging met een hogedrukspuit. Wel is deze signaaltoren bestand tegen tijdelijke onderdompeling en sproeiwater. 

 

KOMPAKT 37: de voorgemonteerde signaaltoren

De KOMPAKT 37 is een volledig voorgemonteerde signaaltoren die eenvoudig onder één artikelnummer kan worden besteld. Met 1-5 visuele niveaus kan de slanke signaaltoren snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. 

De KOMPAKT37 is ook verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de classic-lijn met een zwartkleurige behuizing en de design-lijn met een zilverkleurige behuizing met transparante lenzen.

 

CleanSIGN IP69K EHEDG

De CleanSIGN IP69K EHEDG is een unieke signaaltoren die niet alleen IP69K afgedicht is, maar ook EHEDG gekeurd is. Dit, in combinatie met het hygiënische design en blauwe afdichtingen, maakt deze signaaltoren volledig geschikt voor gebruik in een cleanroom. De voorgemonteerde signaaltoren bestaat uit verschillende lichtelementen die apart kunnen worden aangestuurd. Daarnaast beschikt de CleanSIGN over een akoestisch element dat een geluidsproductie van 85 dB weet te behalen.


Drie varianten: Rood/Geel/Groen, RGY en RGB

De CleanSIGN is beschikbaar in drie verschillende varianten: de standaarduitvoering (rood/geel/groen), RGY en RGB. De RGY-variant maakt het mogelijk om verschillende combinaties met de drie kleuren (rood, geel of groen) aan te sturen. De RGB-variant geeft je nog meer ruimte voor persoonlijke invulling. Zo kun je kiezen uit een zevental kleuren die kunnen worden weergegeven en kun je zelf bepalen wat de kleurverdeling van de signaallamp moet zijn. Tot slot beschikt de RGB-variant over een EVS-functie.

Scroll to top