Maatwerk RVS wandkast, schakelkast, besturingskast, klemmenkast, bedieningskast of lessenaarkast

Maatwerk kasten RVS

RVS kasten op maat gemaakt of bewerkt

Naast het uitgebreide standaard programma RVS kasten heeft ilinox® de mogelijkheid om RVS kasten op maat te maken. Dit kan een besturingskast, klemmenkast, bedieningskast of lessenaar zijn. Alles is mogelijk. Er is geen minimale afname noodzakelijk. Tevens kan ilinox® kasten voorzien van uitsparingen of boringen voor drukknoppen of bijvoorbeeld HMI schermen. De uitsparingen worden met een lasermachine gemaakt vóórdat de kast gezet en gelast wordt, hierdoor heeft u een perfecte professionele afwerking.De levertijd voor een speciaal kast is circa 6-10 weken afhankelijk van het type kast en/of bewerking. De prijs voor een speciaal kast is ca 35% meer dan een standaardkast.

Op zoek naar een maatwerk RVS kast / speciaal kast?

  • Vraag een offerte aan per e-mail info@ccned.nl 
  • Bel ons op 079-8200020

Wij nemen samen met u de wensen door en maken een offerte met een 2D of 3D tekening. De doorlooptijd van een offerte voor een maatwerk RVS kast is ca 1 á 2 weken.

Lees meer over RVS kasten in onze kennisbank. We gaan in verschillende artikelen in op de volgende onderwerpen: 

Lees meer

Maatwerk RVS wandkast, schakelkast, besturingskast, klemmenkast, bedieningskast, lessenaarkast

Uw Perfecte Oplossing op Maat: Maatwerk RVS Kasten voor Diverse Toepassingen

Of u nu op zoek bent naar een robuuste RVS wandkast, een schakelkast die aan al uw besturingsbehoeften voldoet, een klemmenkast voor optimale bedrading, een bedieningskast die de controle in uw handen legt, of zelfs een lessenaarkast voor gestroomlijnde werkruimten, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken. Naast onze uitgebreide mogelijkheden in typen en afmetingen kunnen wij ook op de milimeter nauwkeurig een kast voor u ontwerpen en laten maken. Ook kunnen we bestaande kasten laten aanpassen naar uw specificaties.

Onze maatwerk RVS kasten worden met precisie vervaardigd om te voldoen aan uw specifieke eisen en omgevingscondities. Duurzaam, functioneel en naadloos geïntegreerd  - dat is wat u mag verwachten van onze kwalitatieve oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw maatwerk RVS kast kunnen ontwerpen en produceren om aan al uw behoeften te voldoen. Vertrouw op ons vakmanschap voor de perfecte oplossing.

Scroll to top