Borstel kabeldoorvoer

Borstel kabeldoorvoer

ICOTEK biedt kabeldoorvoeroplossingen met borstelafdichting, zoals borstelplaten en borstelstroken. Deze zijn perfect geschikt voor toepassingen waar geen hoge afdichtingsgraad vereist is. De ICOTEK borstelafdichtingen zijn bedoeld voor stof- en vuilafstotende kabeldoorgangen van leidingen met of zonder connectoren. Lees meer

Lees meer

Lees meer

ICOTEK biedt kabeldoorvoeroplossingen met borstelafdichting, zoals borstelplaten en borstelstroken. Deze zijn perfect geschikt voor toepassingen waar geen hoge afdichtingsgraad vereist is. De ICOTEK borstelafdichtingsoplossingen zijn bedoeld voor stof- en vuilafstotende kabeldoorvoer van leidingen met of zonder voorgemonteerde connectoren.

De toepassingsgebieden voor een kabeldoorvoer op basis van een borstel zijn zeer veelzijdig, bijv. in een elektrische behuizing, een serverrack, op een machinewand of op verhoogde vloeren. ICOTEK borstelplaten en borstelstrips zijn een rendabele oplossing voor een professioneel kabelmanagement.

De borstelafdichtingen maken een verminderde luchtstroom mogelijk, terwijl het stof en grotere deeltjes worden gefilterd. Thermische bescherming en visuele afscherming zijn bijkomende voordelen. ICOTEK borstelplaten beschermen de kabels ook tegen slijtage door de scherpe randen van de uitsparing.

De rechthoekige borstelplaten KEL-BES(-S) komen exact overeen met de uitsparingen voor 10-, 16- of 24-polige standaard industriële connectoren. Voor ronde metrische uitsparingen M32/M50 biedt ICOTEK de gedeelde borstelplaat KEL-BES-S rond aan. Deze kan direct in de uitsparing worden geklikt of met een borgmoer worden vastgeschroefd. Voor doorvoer van kabels in het basisbereik van behuizingen en serverracks van talrijke fabrikanten en voor brede uitsparingen op machinewanden biedt ICOTEK de universele borstelstrip KDR-BES-U aan. Dankzij het innovatieve klemprofiel kan de borstelstrip op elke plaatstaalrand met een dikte van 1,5 - 2 mm worden geklemd, zelfs in een hoek van 90°!

De 2-delige behuizingswartelplaten KDR-BES worden met voorgemonteerde borstelhulsen geleverd. De bodemplaten zijn geschikt voor Rittal TS8-behuizingen en worden met standaard Rittal-klemmen gemonteerd.

Wartel met borstelafdichting

ICOTEK biedt ook gespleten en niet-gespleten borstelplaten voor kabeldoorvoer. Dit op basis van rechthoekige en ronde standaard uitsparingen, wat een zeer kosteneffectieve oplossing is als afdichting met IP54 niet nodig is.

Voor toepassingen met lagere eisen voor bescherming tegen vocht en stof biedt ICOTEK een gesplitste kabelwartel met borstelafdichting. Deze is speciaal ontworpen om kabels gemakkelijk in serverrekken, bedieningspanelen of door verhoogde vloeren en wanden te voeren.

Voor toepassingen met lagere eisen voor bescherming tegen vocht en stof biedt ICOTEK componenten voor kabeldoorvoer met borstelafdichting, speciaal ontworpen om kabels gemakkelijk in serverrekken, schakelkasten en door verhoogde vloeren en wanden te voeren.

Kabeldoorvoer met borstelafdichting

Voor toepassingen met lagere eisen voor bescherming tegen vocht en stof biedt ICOTEK kabeldoorvoerplaten met borstelafdichting, speciaal ontworpen om kabels gemakkelijk in serverrekken, bedieningspanelen en door verhoogde vloeren en wanden te voeren.

Vraag een gratis ICOTEK sample kit aan

Producten van ICOTEK uitproberen? Dat kan! Bij CC Nederland kan je een gratis sample kit aanvragen via dit formulier.

Scroll to top