Over ons

CC Nederland

Ons enthousiaste team

Al meer dan 12 jaar leveren wij elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten. Onze topmedewerkers hebben veel productkennis en een technische opleiding.
Klanten staan bij ons op nummer 1.
CC Nederland is een bedrijf dat met u meedenkt. Wij geven altijd een eerlijk advies en de beste technische support. De laatste jaren zijn wij enorm gegroeid en hebben gemerkt dat logistieke performance en voorraad erg belangrijk is voor onze klanten. Voor veel van onze klanten verzorgen wij just-in-time leveringen en houden klantspecifieke voorraad aan, hierdoor ontzorgen wij onze klanten en hoeven ze zelf nagenoeg geen voorraad meer aan te houden. Onze voorraad is hier speciaal op afgestemd en daarom een belangrijk argument om zaken met ons te doen.
Door de organisatie zal gestreefd worden naar de continue verbetering van kwaliteit. Deze verbeteringen komen tot stand door te luisteren naar de eisen en wensen van de belanghebbenden en een periodieke interne controle van het kwaliteitssysteem. Het uitgangspunt is om te voldoen aan de eisen en wensen van de klant en de geldende wetgeving.

Scroll to top