Over IDEC

IDEC Corporation

Producten voor industriële automatisering

Als onderdeel van een wereldwijd netwerk staat IDEC Corporation al meer dan een halve eeuw bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid in de drukknop industrie. Vooral in Azië, Noord-Amerika, Centraal- en Zuid-Amerika, Australië en Europa worden IDEC producten verkocht. IDEC ontwerpt en produceert PLC besturingen, schakelaars, miniatuur relais, voedingen en LED machineverlichting.

IDEC is beurs genoteerd aan de Tokyo Stock Exhange (TSE). Het hoofdkantoor bevindt zich in Japan. De fabrieken zijn gevestigd in Japan, China, Taiwan en Thailand. Europese voorraad wordt  verzonden vanuit het magazijn in Duitsland en vanuit het magazijn in Japan. Om het marktaandeel in Europa te vergroten heeft IDEC in 2017 het Franse APEM overgenomen.

IDEC vindt het belangrijk producten te ontwikkelen die aansluiten op de steeds veranderende vraag van de markt. Onderzoeks- en ontwikkelingsteams werken hard aan het leveren van producten die in de huidige behoefte voorziet en in de  behoefte van de toekomst. Ze willen de veiligste, meest efficiëntste, meest productieve contact tussen mens en machine creëren. Niet alleen binnen de industrie, maar ook in het dagelijks leven.

Website IDEC: eu.idec.com

Scroll to top