Over FIBOX

FIBOX

Specialist in kunststof behuizingen


FIBOX is een particuliere Finse onderneming en een van de grootste behuizingfabrikanten ter wereld en marktleider op het gebied van thermoplatische behuizingen ter bescherming van elektrische en elektronische componenten. De FIBOX behuizingen worden geproduceerd in moderne fabrieken in Finland, Duitsland, Zuid-Korea en Amerika. 

In 1966 introduceerde FIBOX de eerste modulaire behuizingen van polycarbonaat kunststoffen, middels het spuitgietproces. Met deze behuizingen begon een nieuw tijdperk in de paneel- en machinebouw. Betrokkenheid met voortdurende productverbetering en -ontwikkeling, vanaf het begin, gaf voeding aan de snelle en indrukwekkende groei van FIBOX.

Wat uw toepassing ook is, de productfamilie van FIBOX-behuizingen heeft het breedste assortiment. FIBOX biedt meer dan 1000 behuizingsvarianten. De behuizingen kunnen geleverd worden in standaard kant-en-klare configuraties, of aangepast aan uw exacte specificatie. Voor OEM's met een groter volume biedt FIBOX aangepaste mallen en contractproductie.

Scroll to top