Nieuws

Voetschakelaars voor de bediening van industriële machines

Voetschakelaars, ook wel pedaalschakelaars genoemd, worden gebruikt voor industriële machines en toepassingen, waaronder: machines voor de voedingsindustrie, metaalbewerking of voor het bedienen van medische machines en apparaten. Door het voetpedaal van de voetschakelaar blijven de handen van de operator vrij en is het besturen van machines eenvoudiger. Een voetschakelaar heeft ook er..

LUMIFA LF3D LED-machineverlichting IDEC

Led-machineverlichting wordt gebruikt voor het verlichten van machines. De LF3D LUMIFA ledverlichting van IDEC maakt gebruik van nieuwe led-technologie voor nog beter zicht op delen van de machine. Door dit verbeterde zicht is een operator nog beter in staat om de machine goed te bedienen. De IDEC LF3D ledlamp is beschikbaar in een Geplaatst in Kennisbank

Vacature Team Lead Binnendienst

Werken in een prachtig nieuw kantoor? Wil jij meebouwen aan de volgende stap binnen onze groeiende organisatie? En ben jij die gezellige collega met humor en ondernemerschap? Voor de uitbreiding van ons team wij op zoek naar een Team Lead Binnendienst.

Werkzaamheden

Als Team Lead Binnendienst begeleid jij CC Nederland naar de ..

Nieuwe prijzen ILME per april 2022

Door de aanhoudende stijgingen van de inkoopkosten van grondstoffen (vooral aluminium, zamak, kunststof en roestvrij staal), gekoppeld aan de schaartste op de markt, afgezien van de recente stijgingen van de energiekosten is ILME genoodzaakt een deel van de stijgingen door te berekenen aan de markt. Met deze nieuwe brutop..

Nieuwe prijzen ILINOX & ELMEKO per maart 2022

Sinds het begin van het jaar is het productieniveau in de maakindustrie wereldwijd steeds sterker gestegen, in de vroege zomer werd een niveau bereikt dat niemand had verwacht en dat onverminderd doorgaat. Dit en de daaruit voortvloeiende enorme vraag naar industriële grondstoffen, evenals de verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens die sinds het begin van de coronapandemie bestaan, h..

FIBOX ARCA-wandkasten van kunststof: een klasse apart

Industriële wandkasten zijn er om elektrische componenten te beschermen. De kasten worden gebruikt voor de meest uiteenlopende en uitdagende toepassingen. De juiste behuizing is daarbij cruciaal. Met een sterke wandbehuizing, wordt de inhoud immers beschermt. Ben je op zoek naar een sterke behuizing die jouw apparatuur beschermt tegen weer, wind en bliksem? De Geplaatst in Kennisbank

Scroll to top