Nieuws

ICOTEK-kabelbinderhouders en -kabelbinders | Voor een verzorgde afwerking van kabels

ICOTEK produceert verschillende soorten kunststof kabelbinderhouders en klittenband kabelbinders. De kabelbinders en -houders worden gebruikt om kabels weg te werken en te geleiden. Je bevestigt de ICOTEK KBH-R eenvoudig op MiniTec, MiniTec Item, Bosch Rexroth en Rittal-profielen. Bovendien biedt ICOTEK met de KBH-S een universele variant die op de meeste montageprofielen past. In dit artikel l..

Vernieuwde uitvoering voor de IDEC YB drukknop- en noodstopkasten

Drukknop- en noodstopkasten beschermen de bedradingen en aansluitingen van druk- en noodstopknoppen. Met deze knoppen zijn machines en apparaten decentraal te bedienen. In het assortiment van CC Nederland vind je de vernieuwde drukknop- en noodstopkasten van de IDEC YB-serie. In dit artikel lees je de grootste voordelen en belangrijkste eigenschappen van de vernieuwde IDEC YB-serie.

Vacature Accountmanager

CC Nederland B.V. is een dynamisch bedrijf met een hecht team. We leveren elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager die ons team wil komen versterken om de klantrelaties verder uit te bouwen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Uitbou..

Vacature commercieel medewerker binnendienst 24 / 32 / 40 uur

CC Nederland B.V. is een dynamisch bedrijf met een hecht team. We leveren elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste commercieel medewerker binnendienst die ons team wil komen versterken.


Wat je gaat doen

  • Adviseren van klanten
  • Opste..

ILINOX-klemmenkasten en -drukknopkasten met hygiënisch design (HD)

Klemmenkasten worden gebruikt om kabels te verbinden en te vertakken. In een klemmenkast zitten veelal klemmenstroken of kleine decentrale elektrische componenten.

Drukknopkasten geven je de mogelijkheid om machines decentraal te bedienen. In de drukknopkasten worden de drukknoppen of piëzoschakelaars gemonteerd en beschermd tegen vocht en vuil. Voor hygiënische ruimtes, zoals in de l..

Scroll to top