Nieuws

Productinnovatie van ICOTEK de eerste in zijn soort: de 360° Distribution Box

Met gepaste trots presenteren we weer een revolutionaire stap in kabelmanagement, de ICOTEK 360° Distribution Box - een primeur in zijn soort. Deze recente productinnovatie verlegt de norm van flexibiliteit in kabelmanagement. De 360° Distribution Box biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en efficiëntie in kabelmanagement. Met een 360° kabelinvoer en -uitvoer biedt deze box ee..

Nieuw: ICOTEK schroefdraadverlenging TE

Nieuw: eenvoudige schroefdraadverlenging van ICOTEK

Icotek, marktleider op het gebied van slimme kabelmanagement oplossingen, heeft een nieuw product om een schroefdraad eenvoudig te verlengen. De standaard icotek producten met metrische schroefdraad worden bij de montage met een contramoer geschroefd. Als de draadlengtes niet voldoende zijn, bijvoorbeeld bij montage op..

Voetschakelaars voor de bediening van industriële machines

Voetschakelaars, ook wel pedaalschakelaars genoemd, worden gebruikt voor industriële machines en toepassingen, waaronder: machines voor de voedingsindustrie, metaalbewerking of voor het bedienen van medische machines en apparaten. Door het voetpedaal van de voetschakelaar blijven de handen van de operator vrij en is het besturen van machines eenvoudiger. Een voetschakelaar heeft ook er..

ICOTEK : hygiënische kabeldoorvoeren voor de voedingsmiddelen industrie

Hygiënische kabeldoorvoeren voor de voedingsindustrie; innovaties van ICOTEK.

Met de op membraan gebaseerde hygiënische kabeldoorvoerplaten van ICOTEK kunnen tot 35 kabels of pneumatische slangen snel en ruimtebesparend in schakelkasten, panelen en machines worden doorgevoerd en afgedicht met gecertificeerde beschermingsklassen tot IP66 / IP68. De FDA-conforme hygiënische ICOTEK kabe..

ICOTEK : alles over de supersnelle kabeldoorvoeren die je met één klik bevestigt

Op zoek naar een efficiënt alternatief voor conventionele kabelwartels? Op 20, 21, 27 en 29 april 2021 organiseerde ICOTEK een webinar over haar CLICK-systemen: supersnelle kabeldoorvoeren die je met één klik kan bevestigen.

In dit webinar vertelde ICOTEK je alles over haar CLICK-systemen. ICOTEK biedt sinds kort drie verschillende, ronde "CLICK"-producten aan. Deze CLICK-systemen vo..

Uitbreiding KEL-DP serie en nieuwe EMC-schermklemmen voor gebruik op C-rails van ICOTEK

Uitbreiding KEL-DP serie van ICOTEK

Om ons nog meer te onderscheiden van onze concurrenten en om onze potentiële klanten en klanten een nog grotere verscheidenheid aan deelbare kabelinvoerplaten te kunnen bieden, hebben wij besloten de KEL-DP 25 met één, de KEL-DP 32 type A en B met 4 nieuwe configuraties uit te breiden! De KEL-DP heeft zich al vele jaren bewezen in de tot nu toe b..

Meerpolige industriële connectoren, hoe kies je de juiste connector voor je toepassing

Industriële meerpolige connectoren, ook wel heavy duty connectoren, komen in een breed scala aan toepassingen voor, van verpakkingsmachines tot windmolens en kermisattracties. Industriële connectoren zie je met name op machines die getransporteerd dienen te worden of die vaak afgebroken en weer opgebouwd worden. Ook komen meerpolige connectoren vaak voor op een machinedeel dat af en toe aan d..

Scroll to top