Nieuws

Nieuwe producten van ICOTEK

Uitbreiding KEL-DP serie van ICOTEK

Om ons nog meer te onderscheiden van onze concurrenten en om onze potentiële klanten en klanten een nog grotere verscheidenheid aan kabelinvoerplaten te kunnen bieden, hebben wij besloten de KEL-DP 25 met één, de KEL-DP 32 type A en B met 4 nieuwe configuraties uit te breiden! De KEL-DP heeft zich al vele jaren bewezen in de tot nu toe beschikbar..

CR BDSH parallelle bruggen: minder aansluitingen in besturingskasten

Industriële automatisering maakt uitgebreid gebruik van sensoren en aandrijvingen om een grote verscheidenheid aan productieprocessen te analyseren, te controleren en te beheren.

CR BDSH parallelle bruggen zijn het antwoord op de groeiende vraag naar het gebruik van deze apparaten omdat het een technologische oplossing is die de installatietijd en de benodigde bedrading aanzienlijk ver..

Ruimtebesparende kabelinvoer en directe EMC-afscherming

Ruimtebesparende oplossing voor het afschermen van storingen

De EMC-beugel KEL-EMC-PF in combinatie met de bijpassende ICOTEK EMC-afschermingsklem is de perfecte oplossing om elektromagnetische storingen te verhelpen.

De KEL-EMC-PFM van ICOTEK is voorzien van een EMC-beugel die in het midden van het kabelinvoerkader is geplaatst, zodat de kabe..

C-Type behuizing beschermd tegen onbevoegde ontkoppeling door hangslotvergrendelelement CR CLK

Veiligheid is essentieel in het dagelijks leven, of het nu gaat om een airbag in een auto of de aardlekschakelaar in een huis. Ook in industriële installaties is de bescherming van mens en machine een topprioriteit.

Vooral bij risicovolle toepassingen, die tijdens productie niet mogen worden losgekoppeld of waarbij het aan- of afkoppelen van de stekker tijdens bedrijf gevaar oplevert, ..

Uitbreiding 21.21-behuizingen ILME

ILME heeft haar serie compacte "21.21"-behuizingen uitgebreid met een nieuwe producten die zijn gericht op alle soorten omgevingsfactoren en installatiebehoeften.

De nieuwe behuizingen zijn verkrijgbaar bij CC Nederland.

De nieuwe behuizingen zijn ontwikkeld voor kabels met een grote diameter met een M25 kabeldoorvoer. Ze zijn uitermate geschikt voor robotica en industriële aut..

Stoplicht met afstandsbediening: ideaal voor winkeliers, apotheken, slagers en openbare ruimten

We worden wereldwijd getroffen door het coronavirus en daarom is social distancing nu essentieel. Om te voorkomen dat het te druk wordt in jouw winkel, biedt een stoplicht met afstandsbediening een eenvoudige en goedkope uitkomst. Hiermee kan je op eenvoudige wijze communiceren of er in jouw gebouw nog voldoende ruimte is om social distancing te kunnen waarborgen. Dat is dus i..

Betrouwbare en breed toepasbare PLC’s van CC Nederland

Het assortiment van CC Nederland is opgedeeld in compacte PLC’s en modulaire PLC’s van het A-merk IDEC. Daarnaast is er een alles-in-één-PLC verkrijgbaar, waarbij een PLC in het touchscreen is geïntegreerd. IDEC PLC’s staan bekend om de betrouwbaarheid, wereldwijde toepasbaarheid en eenvoudige programmering. Het is al jarenlang een grote ..

QTMB-doorvoertule: One size fits all!

Nieuw bij CC Nederland: de flexibele QTMB-doorvoertule van ICOTEK. Ook zijn er nieuwe maten verkrijgbaar voor de schroefloze voorgemonteerde kabeldoorvoer KEL-QUICK. De nieuwe QTMB-doorvoeringen maken de invoer van voorgeconfectioneerde kabels in het KEL-QUICK-systeem mogelijk. Een groot voordeel van de nieuwe doorvoertulen is de flexibiliteit tot 3 mm. Dat is met name interessant als je van te..

Scroll to top