Nieuws

Hoe je signaleringen toepast in de voedingsindustrie

Bij het selecteren van een signaaltoren voor de voedingsindustrie is het belangrijk om rekening te houden met de hygiëne-eisen en IP-waarden. WERMA, marktleider voor optische en akoestische signaleringen, maakt het mogelijk om een signaaltoren te vinden die geschikt is voor jouw toepassing. Signaaltorens van WERMA, ook wel signaalzuilen genoemd,..

ICOTEK webinar: hygiënische kabeldoorvoeren voor de voedingsinsdustrie

Van dinsdag 8 december 2020 tot en met donderdag 10 december 2020 kun je de webinar van ICOTEK bijwonen. De webinar zal in het Engels worden gehouden en kent een duur van 30 minuten. De focus van deze webinar ligt op de hygiënische kabeldoorvoeren voor de voedingsindustrie.

Met de op membraan gebaseerde hygiënische kabeldoorvoerplaten van ICOTEK kunnen tot 35 kabels of pneumatische sl..

V-TYPE beugels: verticale sluiting, extra stevig

In de loop der jaren heeft ILME een volledig assortiment connectoren ontwikkeld om een maximale keuzevrijheid mogelijk te maken. De mogelijke keuzes omvatten ook de vergrendelingshendels, die variëren op basis van de specifieke behoeften.

Om hoge trillingen te weerstaan en een IP67 beschermingsgraad te garanderen, h..

Nieuw voor machinebouw in de voedingsindustrie: een HD flexibele kabeldoorvoer en compacte food connector

CC Nederland heeft een breed aanbod aan Hygiënisch Design (HD) producten die geschikt zijn voor machinebouw in de voedingsindustrie. Sinds kort zijn er twee unieke producten aan dit assortiment toegevoegd: een kabeldoorvoerplaat van icotek en een compacte connector van ILME. In dit artikel leggen we je uit wat de voordelen van deze innovaties zijn voor machinebouw in de voedingsindustrie.

..
Scroll to top