Nieuws

De juiste keuze voor een RVS schakelkast

Bij CC Nederland zijn er verschillende soorten ILINOX® RVS schakelkasten te verkrijgen. Je kan elke ILINOX® schakelkast op maat maken! Hiervoor is geen minimale afname noodzakelijk. Dit unieke feit zorgt ervoor dat er voor elke situatie en toepassing een geschikte RVS schakelkast is. Welke RVS schakelkast het beste is voor jou hangt af van welk sta..

Tips voor installatie en onderhoud van je RVS besturingskast

RVS besturingskasten, ook wel rvs schakelkasten genoemd, zijn sterke besturingskasten van roestvaststaal met een zeer lange levensduur. Deze kasten worden veel toegepast in gebieden waar corrosiebestendigheid een belangrijke rol speelt, zoals in de genotsmiddelen- en voedingsindustrie. Ook worden ze toegepast wanneer er zware omgevingsomstandig..

Roestvaststaal als bescherming tegen roest

De grootste vijand van staal is roest. Kasten van roestvaststaal hebben een zeer lange levensduur en worden vooral toegepast in gebieden waar corrosiebestendigheid een belangrijke rol speelt. Toch kan er ook op een roestvaststaal roest ontstaan. Wat roest is en hoe staal roestvast wordt lees je in dit artikel.

Roest: de vijand van staal

Staal is veruit het meest gebruikte meta..

Vacature Sales Engineer

CC Nederland B.V. is een klein, dynamisch bedrijf. We leveren elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales engineer buitendienst die ons team wil komen versterken om de klantrelaties verder uit te bouwen. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Uitbouwen van een en..

Vacature Magazijnmedewerker

CC Nederland B.V. is een klein, dynamisch bedrijf. We leveren elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker die ons team wil komen versterken.

Wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst, uitgifte en verwerking van goederen, materiaal en mat..

Engineering in Food & Beverage

Woensdag 10 oktober 2018, locatie de Fabrique Utrecht.

Het Engineering in Food & Beverage Event is een uniek event dat engineering koppelt aan de food & beverage industrie in Nederland en Vlaanderen.

Lees meer

Supersnelle PLC

Nieuwe FC6A plus PLC van IDEC nu verkrijgbaar

  • Snelle instructietijden
  • Maximaal 2060 I/O
  • Eenvoudig te programmeren
  • Drag and drop software
  • Webpage editor

Lees meer