Over ILINOX®

ILINOX®

Specialist in RVS kasten

ILINOX® is opgericht in 1983 en gespecialiseerd in het produceren van roestvrijstalen behuizingen en schakelkasten. ILINOX® is ISO9001 gecertificeerd sinds 1995. Lees meer over de unieke kenmerken, certificeringen en mogelijkheden van de industriële wandkasten van ILINOX®.

Snelle levertijden; Naast de grote voorraad van CC Nederland heeft ILINOX® in Parma het Europese centrale magazijn. Als u ILINOX® zoekt, dan bent u bij ons als belangrijkste leverancier aan het juist adres; we hebben de kennis, de voorraad en het breedste assortiment.

ILINOX® produceert meer dan 30 jaar uitsluitend roestvrijstalen behuizingen en schakelkasten en heeft daarmee de nodige ervaring en kennis opgedaan. Speciale gereedschappen en machines zijn aanwezig om alles in eigen huis te produceren en daarom is ILINOX® niet afhankelijk van toeleveranciers. ILINOX® heeft een uitgebreid productenprogramma om aan alle behoeften van de markt te voldoen. Daarnaast is ILINOX® gespecialiseerd in het maken van maatwerk of customised kasten; klant specifieke producten. Zelfs vanaf 1 stuk kan er een klant specifieke behuizing gemaakt worden met een korte doorlooptijd!

ILINOX® heeft twee productielocaties. Eén bij het hoofdkantoor in Parma Italië, gelegen in de zogenaamde “Food-Valley” van Italië met haar bekende kazen en hammen. De andere fabriek is in Hongarije waar de kleine behuizingen seriematig worden gefabriceerd. ILINOX® werkt met SAP software.

Scroll to top