Over ILINOX®

ILINOX®

Specialist in RVS kasten

ILINOX® is opgericht in 1983 en gespecialiseerd in het produceren van roestvrijstalen behuizingen en schakelkasten. ILINOX® is ISO9001 gecertificeerd sinds 1995.

ILINOX® heeft twee productielocaties. Eén bij het hoofdkantoor in Parma Italië, gelegen in de zogenaamde “Food-Valley” van Italië met haar bekende kazen en hammen. De andere fabriek is in Hongarije waar de kleine behuizingen seriematig worden gefabriceerd.

ILINOX® produceert meer dan 30 jaar uitsluitend roestvrijstalen behuizingen en schakelkasten en heeft daarmee de nodige ervaring en kennis opgedaan. Speciale gereedschappen en machines zijn aanwezig om alles in eigen huis te produceren en daarom is ILINOX® niet afhankelijk van toeleveranciers. ILINOX® werkt met SAP software.

ILINOX® heeft een uitgebreid productenprogramma om aan alle behoeften van de markt te voldoen. Daarnaast is ILINOX® gespecialiseerd in het maken van klant specifieke producten. Zelfs vanaf 1 stuk kan er een klant specifieke behuizing gemaakt worden met een korte doorlooptijd.

Scroll to top