Klantenservice: 079 82 000 20

Componenten voor machinebouw

Bestel online 24/7 Snelle levertijd Kwaliteitsmerken Persoonlijk advies Technische support

Werma signaaltechniek

WERMA Signaaltechniek is marktleider op het vlak van auditieve en visuele signalisatie. Als internationale fabrikant, gevestigd in Zuid Duitsland, zijn zij trendsetter in technologische ontwikkeling en toekomstgerichte innovatie. Van signaaltorens en waarschuwingslichten tot sirenes, zoemers en hoorns, de visuele, auditieve en explosiefvrije signaleringsproducten waarschuwen en beschermen mensen over de gehele wereld. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 3.500 artikelen biedt WERMA u een oplossing voor de meest uiteenlopende gebruikssituaties.

 


Kwaliteit

Alle producten, kunststofonderdelen, elektronische componenten, onderdelen en behuizingen worden in Duitsland geproduceerd en zijn dus ‘made in Germany’. In de productietechniek maken zij gebruik van de voordelen van lean productieprocessen en een intelligente automatisering. WERMA is gecertificeerd conform DIN EN ISO 9001:2008. De kwaliteit van de processen en producten wordt steeds streng gecontroleerd. Dit garandeert een permanent hoge kwaliteit voor alle WERMA producten.

 


Ontwikkeling

Innovatie is voor WERMA de drijvende kracht om de technologische voorsprong verder uit te breiden. WERMA streeft zowel naar een systematische basisontwikkeling als een specifieke productontwikkeling, waarvoor steeds de modernste projectmanagementmethoden worden gebruikt. In eigen optische en akoestische laboratoria controleren en testen zij alle nieuwe ontwikkelingen. Het succes van deze innovatiepolitiek wordt weerspiegeld in de vele patenten designonderscheidingen en positieve evaluaties van klanten.

 

  WERMA catalogus 2017-2018
  Brochure WERMA CleanSIGN
  Brochure WERMA WIN - LEAN
  Brochure WERMA AndonSPEED
  Brochure WERMA KombiSIGN 72 & 40 
  Handleiding WERMA WIN