Klantenservice: 079 82 000 20

Componenten voor machinebouw

Bestel online 24/7 Snelle levertijd Kwaliteitsmerken Persoonlijk advies Technische support

Rockwell Automation voor alle Safety producten

Rockwell Automation, (NYSE: ROK) is 's werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering en informatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft 22.000 medewerkers die klanten in meer dan 80 landen bedienen. Wereldwijd zijn de topmerken Allen-Bradley® , GuardMaster® en Rockwell Software® erkend op het gebied van innovatie en excellentie. Rockwell Automation heeft een sterke focus op integriteit. De reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie wordt ondersteund door de producten, software en diensten.

 

 

Het GuardMaster® programma van Rockwell Automation omvat innovatieve veiligheidsoplossingen die de functionele werking van de machine of apparatuur verbeteren en tegelijkertijd de veiligheid, efficiëntie waarborgen.

 

 

Rockwell Automation is een gevestigde leider op het gebied van industriële veiligheid. Zij helpen om de kosten en kans op letsel te minimaliseren en de productiviteit te verhogen met functionele veiligheidsoplossingen voor machinetoepassingen, procestoepassingen en toepassingen op het gebied van elektrische veiligheid. Het uniek brede productenprogramma van veiligheidsproducten omvat alle benodigde componenten van input, logic en output componenten en software.


  Allen-Bradley GuardMaster Safety Catalogus (65MB)
  Allen-Bradley Essential Components Catalogus (32MB)
  Brochure Veiligheidsschakelaars
  Brochure TÜV Cursus
  Allen-Bradley brochure van MSR naar GSR