Wandkasten RVS

Wandkasten RVS

Wil je de RVS kast eenvoudig aan de wand monteren? Dat kan! CC Nederland biedt namelijk een breed assortiment RVS wandkasten aan. 

Bij ons heb je altijd de zekerheid van de laagste prijsgarantie. Dat vinden onze klanten fijn! En wij ook. Alle standaard ILINOX® kasten hebben bij ons standaard 15% korting. Bovendien bieden wij altijd persoonlijk advies over de aanschaf van de juiste schakelkast en daarna technisch support.

Uniek in heel Nederland: het is bij ons al mogelijk is om vanaf één stuk is een RVS maatwerk kast te laten produceren!

Lees meer

Lees meer

In ons assortiment RVS wandkasten vind je altijd de voordelige standaard ILINOX® QS serie, die gemaakt wordt van iets dunner materiaal. De ILINOX® QL serie, bestaande uit kwaliteitswandkasten, is gemaakt van dikker materiaal en voorzien van hoogwaardige RVS scharnieren. De deuren van de QL serie zijn voorzien van een dubbele zetting van de deur waardoor de deur extra stevig is, dit komt zeker van pas als er veel bedieningscomponenten en zware HMI schermen in de deur gemonteerd zijn. Door de dubbele zetting is de afdichting beschermd waardoor de QL serie een beschermgraad van IP69K heeft. Bovendien zijn deze kasten beschikbaar in veel verschillende afmetingen. De vensterkasten uit de ILINOX® QV serie zijn voorzien van een polycarbonaat of glazen zichtvenster. De verdeelkasten uit de ILINOX® QM serie zijn bedoeld om elektrische energie te beschermen en verdelen. Bovendien zijn er accessoires te verkrijgen, zoals regendaken en overdeuren.

Scroll to top