Wandkasten RVS

Wandkasten RVS

Wil je de RVS kast eenvoudig aan de wand monteren? Dat kan! CC Nederland biedt namelijk een breed assortiment RVS wandkasten aan. We bieden vijf verschillende series: ILINOX® QL serieILINOX® QS serieILINOX® QV serie en de ILINOX® QM serie.

Uniek in heel Nederland: het is bij ons al mogelijk is om vanaf één stuk is een RVS maatwerk kast te laten produceren!

Lees meer

Lees meer

Wandkasten

Wandkasten zijn RVS schakelkasten die op de wand gemonteerd kunnen worden. Er zijn verschillende wandkasten van verschillende maten en soorten.


De ILINOX® QL-serie

De ILINOX® QL serie omvat RVS schakelkasten van hoge kwaliteit. Deze kasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Er wordt dikker materiaal gebruikt voor deze kasten.

De deuren van de QL-serie zijn voorzien van een dubbele zetting enhoogwaardige roestvaststalen scharnieren. Dit maakt de deur extra stevig. Dit komt met name van pas wanneer er veel bedieningscomponenten en zware HMI schermen in de deur gemonteerd moeten worden. De kasten zijn voorzien van extra goede afdichting (IP69K) en bovendien voorzien van meer keurmerken zoals UL en CSA voor de Amerikaanse en Canadese markt.


De ILINOX® QS-serie

Verder hebben we de standaard kasten; dit is de ILINOX® QS serie. Dit zijn RVS kasten die van dunner materiaal zijn gemaakt, waardoor ze voordeliger zijn.

De ILINOX® QS-serie zijn ook beschikbaar met Hygenic Design: de ILINOX® QSH serie. Deze serie is ontworpen voor de voeding, zuivel en farmaceutische industrie. De QSH serie is geschikt voor toepassingen waar aan strenge hygiënische regelgeving moet worden voldaan. 


De ILINOX® QV-serie

De ILINOX® QV serie bestaat uit vensterkasten. Dit zijn kwaliteitswandkasten voorzien van een zichtvenster gemaakt van polycarbonaat of van glas.


De ILINOX® QM-serie

Tot slot hebben we de verdeelkasten, de ILINOX® QM serie. Een verdeelkast is de plek vanuit waar de elektrische energie van een installatie of machine beveiligd en verdeeld wordt.


Accessoires

Er zijn ook accessoires te verkrijgen voor RVS wandkasten zoals binnendeuren, regendaken, wandbeugels en overdeuren. Het is belangrijk om te bedenken waar de schakelkasten gebruikt worden, zodat je de juiste accessoires kan kiezen.

Scroll to top