Vanwege Pasen en Goede Vrijdag zijn wij gesloten van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024

Uitbreiding KEL-DP serie en nieuwe EMC-schermklemmen voor gebruik op C-rails van ICOTEK

Nieuwe EMC-schildklemmen voor gebruik op C-rails

Uitbreiding KEL-DP serie van ICOTEK

Om ons nog meer te onderscheiden van onze concurrenten en om onze potentiële klanten en klanten een nog grotere verscheidenheid aan deelbare kabelinvoerplaten te kunnen bieden, hebben wij besloten de KEL-DP 25 met één, de KEL-DP 32 type A en B met 4 nieuwe configuraties uit te breiden! De KEL-DP heeft zich al vele jaren bewezen in de tot nu toe beschikbare afmetingen. Het is een volwassen product dat een zeer hoge verpakkingsdichtheid biedt en tegelijkertijd zeer eenvoudig te monteren is.

De KEL-DP 25 en 32 is alleen verkrijgbaar in de kleur grijs en in versie A (voor plaatdiktes van 1,5 tot 2,5 mm).

EMC-schermklemmen voor gebruik op C-rails

De recent geintroduceerde EMC-schermklemmen LFC-MSKL en LFC-SKL worden gebruikt voor montage met klemmen op C-rails.

De LFC maakt contact met de kabelafscherming direct op de C-rail. De bestaande kabelklem kan nog steeds worden gebruikt. De trekontlasting vindt plaats via de kabelmantel, omdat de afschermingsaansluiting niet is ontworpen voor mechanische belastingen. Het grote schermcontact en de trekontlasting zijn correct gescheiden. De schermklemmen van icotek van het type SKL / MSKL worden overal gebruikt waar de afscherming van afzonderlijke kabels met het aardpotentiaal moet worden verbonden.

De gereedschapsloze, plaatsbesparende montage en de hoge trillingsbestendigheid van de EMC-schermklemmen zijn van groot voordeel. De LFC heeft bovendien een groot klembereik van 3-30 mm en biedt een grote flexibiliteit. De LFC is geschikt voor montage op alle gangbare C-rails met een openingsmaat van 16-17 mm.

Vraag een gratis ICOTEK sample kit aan

Producten van ICOTEK uitproberen? Dat kan! Bij CC Nederland kan je een gratis sample kit aanvragen via dit formulier.

Deel:

Scroll to top