De nieuwe COB 03/3 BC: verbinding op een DIN-rail

ILME heeft een nieuwe COB module voor compacte connectoren en binnenwerken ontwikkeld. Hiermee wordt de bestaande praktische COB serie uitgebreid. De COB 03/3 BC is geschikt voor drie “21.21” bouwvorm connectoren en kan worden gemonteerd op twee manieren:

  • Eenvoudige klik montage op een standaard DIN-rail, zowel horizontale als verticale montage is mogelijk;
  • Schroefmontage op een vaste vlakke ondergrond.       

COB 03/3 BC

 

De nieuwe module biedt plaats voor 3 compacte metalen of kunststof behuizingen. Deze kunnen gemonteerd worden op de bovenplaat. De bovenplaat kan worden opengeklapt voor een eenvoudige installatie en aansluiting van de bedrading.

 

Overige voordelen van het nieuwe COB systeem:

  • Een reductie van installatie- en onderhoudstijd in vergelijking met standaard aansluitklemmen door de snelle en eenvoudige montage oplossing;
  • Een grote variatie aan connector opties, door de vele beschikbare compacte binnenwerken in deze bouwvorm, zoals krimp, SQUICH®, schroefaansluiting en verschillende data connectoren die gebruikt kunnen worden in deze module;
  • Een betrouwbare constructie gegarandeerd door robuust en stevig zelfdovend thermoplastisch materiaal.

Voor meer informatie over dit product kun je de productpagina van de COB 3/3 BC raadplegen. Een uitgebreid overzicht van deze serie kun je terugvinden op onze COB DIN-rail montage overzichtspagina.

Deel:

Scroll to top