Nieuw CKH Hygienic: Connector voor voedingsindustrie

ILME CKH

ILME heeft het assortiment behuizingen van connectoren voor de voedingsmiddelenindustrie uitgebreid. De nieuwe CKH Hygienic behuizingen, met inbouwmaat "21.21", bieden een perfecte compacte oplossing. Deze compactheid is een trend die we in diverse industrieën terugzien.

De nieuwe serie biedt vele voordelen die met name voor de levensmiddelenindustrie bijzonder interessant zijn, waaronder:

  • Robuustheid en veiligheid: gemaakt van zelfdovend thermoplastisch materiaal (PA), gemakkelijk te reinigen en bestand tegen de reinigings- en ontsmettingsmiddelen die vaak worden gebruikt in de voedselindustrie.
  • Detecteerbaarheid: blauw gekleurde bewegende of verwijderbare onderdelen kunnen gemakkelijk worden geïdentificeerd door middel van video-inspectie om te voorkomen dat er per ongeluk een verontreiniging in voedselproducten ontstaat. De vergrendelingshendels zijn ook traceerbaar door metaaldetectoren in geval van onopzettelijk verlies of val in de voedsellijn.
  • IP-weerstand: IP 66/67/69 beschermingsgraad om bescherming te bieden tegen hoge druk en hoge temperatuur bij reiniging, waarmee ook een lange levensduur wordt gegarandeerd.

De CKH-behuizingen voldoen aan de belangrijkste voorschriften van de levensmiddelensector, zoals de ECOLAB® - en EHEDG-richtlijn. Ze kunnen worden gecombineerd met het hele assortiment compacte binnenwerken, inclusief voedings-, signaal- en dataconnectoren.

Deel:

Scroll to top