We are closed for Whit Monday, May 20th 2024

LED machine lighting

Lees meer

Armaturen universeel LF2B zijn hét alternatief voor standaard TL-verlichting op machines. Met een levensduur van zo’n 11 jaar hoef je deze niet of nooit te vervangen. Montage is bovendien zeer eenvoudig, dankzij de universele C-clips. Onze universele armaturen zijn verkrijgbaar met spanningen 12-24 VDC of 100-240 VAC. Het robuuste profiel heeft een afmeting van 40 mm x 29 mm en de verkrijgbare lengtes variëren van 210 mm tot 1080 mm.

Gebruik je normaal gesproken TL-buizen met een beschermingsbuis eromheen? Dan zijn de armaturen buis LMT een uitstekend alternatief. Een voordeel van deze armaturen is dat ze verstelbaar zijn, zodat je de buis kan draaien om diverse oppervlakken te belichten. Een ander voordeel is dat de buisarmatuur aangesloten wordt d.m.v. een connector, wat flexibiliteit biedt in de aansluiting.

De robuust compact LF1D-C is een soort lichtspot voor machines. Deze machineverlichting biedt fel licht waarmee één specifiek object optimaal belicht kan worden. Onze robuust opbouw LF1D en robuust inbouw LF2D bieden een bredere lichtbundel. Tot slot biedt de robuust lang LF1D-H/J een lichtvlak dat volledig oplicht. Alle robuuste LED-machineverlichtingen van IDEC beschikken over een RVS behuizing en een glazen of polycarbonaat lens. Robuuste LED armaturen worden gebruikt als onderdeel van machines. De robuuste LED armaturen zijn IP67/IP67f en IP69K, waardoor ze geschikt zijn voor de meest extreme toepassingen.

Scroll to top