DB Distribution Box

DB Distribution Box

De icotek DB Distributie Box is volledig deelbaar en maakt 360° kabelinvoer en geleiding mogelijk. Kabels met en zonder een connector kunnen worden geleid, afgedicht en voorzien van een trekontlasting conform DIN EN 62444.

De distributie box is geschikt voor het KT-DT doorvoertule systeem waar kabels met een diameter van 1 tot 15mm worden gemonteerd. Bij meervoudige doorvoertules kunnen er maximaal 48 kabels worden gerouteerd, waardoor een zeer hoge kabeldichtheid wordt bereikt. De kabels kunnen vanuit het centrale punt 360° in vrijwel elke gewenste richting worden verdeeld. De verdeelbox van icotek past op standaard metrische uitsparingen en wordt vastgezet met de meegeleverde borgmoer. Dankzij de schroefdeksel en het gebruik van deelbare doorvoertules is achteraf inbouwen en servicewerkzaamheden mogelijk.

De 360° kabelinvoer kan op vele manieren gecombineerd worden met het KT tulesysteem en het hybride IMAS-CONNECT™ adaptersysteem van icotek. Dit resulteert in een uiterst flexibel kabelgeleidings- en kabelinvoersysteem dat extra snel te monteren is.

De doorvoer heeft certificeringen zoals ECOLAB, HL3 EN 45542-2 en RoHS. De beschermingsgraad is IP54 en het toegestane temperatuurbereik ligt tussen -40°C en +140°C. De nieuwe icotek Distribution Box is gemaakt van polyamide en is halogeen- en siliconenvrij.

Filter
View as Grid List Orderlist

3 Items

per page
Set Descending Direction
Filter
View as Grid List Orderlist

3 Items

per page
Set Descending Direction
Scroll to top