HD junction boxes

HD junction boxes
Filter
View as Grid List Orderlist

6 Items

per page
Set Descending Direction
Filter
View as Grid List Orderlist

6 Items

per page
Set Descending Direction

De klemmenkasten van ILINOX®

ILINOX® DEH-serie: dé klemmenkast voor de voedingsindustrie

De klemmenkasten uit de ILINOX® DEH-serie zijn identiek aan de klemmenkasten uit de DE-serie: de compacte basis klemmenkasten. De klemmenkasten hebben een plaatdikte van 1.2 millimeter en zijn verkrijgbaar in vier verschillende bouwvormen. De klemmenkasten uit de DE- en DEH-serie zijn voorzien van een gestanste deksel. De klemmenkasten uit deze series zijn bestand tegen schokken van 2 Joule (IK07).


De speciale kenmerken van de ILINOX® DEH-serie

Wat de DEH-serie bijzondermaakt zijn een aantal speciale kenmerken die ervoor zorgen dat de klemmenkasten voldoen aan de EHEDG norm. Dit maakt deze klemmenkasten geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.


Afgestemd op de eisen voor de voedingsindustrie

De ILINOX® DEH-serie is IP66 en IP69K afgedicht. Dit betekent dat deze klemmenkasten volledig stofdicht zijn en kunnen worden gereinigd met een hogedrukspuit. Deze klemmenkasten zijn beschikbaar in AISI 316. Dit is een hoogwaardiger RVS dan AISI 304. Hierdoor is het beter bestand tegen bijvoorbeeld chemicaliën, oliën en zout. De gestanste deksels zijn voorzien van een losse blauwe siliconen afdichting die ook bestand is tegen reinigingsmiddelen. Daarnaast zijn de kruiskopschroeven vervangen door speciale hygiënische bouten zodat er geen kans is op vuilophoping.

Scroll to top