Cable management


ICOTEK ontwikkeld al meer dan 20 jaar met succes innovatieve systemen voor kabeldoorvoer en EMC-kabelafscherming. Talrijke patenten en certificeringen zijn zowel een stimulans als een ambitie voor ICOTEK. Het zijn slimme oplossingen voor het efficiënt managen van kabels met en zonder connectoren, EMC-afscherming en trekontlastingen.

Producten van ICOTEK uitproberen? Dat kan! Bij CC Nederland kan je een gratis sample kit aanvragen.

Vraag hier een gratis ICOTEK sample kit aan

Read more

Lees meer

Het gepatenteerde ICOTEK kabeldoorvoersysteem is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals o.a. modulaire kabeldoorvoer frames, deelbare kabelwartels en doorvoerplaten met membraamsluiting. Met de verschillende modellen en de klemblokjes kun je kabels, slangen en leidingen tot een diameter van 68 mm passend klemmen. De kabels die worden doorgevoerd kunnen dankzij het ICOTEK systeem tot IP68 worden afgedicht.

De EMC-afscherming van ICOTEK zijn ideaal voor het afschermen van meetapparatuur, besturingssystemen en motorkabels. Dankzij het grote oppervlakte van de innovatieve klemmen biedt ICOTEK de beste EMC afscherming.

Naast het kabeldoorvoersysteem en de EMC-afscherming zijn er ook diverse oplossingen voor trekontlasting leverbaar. Dit kan eventueel in combinatie met het kabeldoorvoersysteem of met kabelrupsen, conform norm EN 62444.

Scroll to top