Vanwege Pasen en Goede Vrijdag zijn wij gesloten van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024

Uitbreiding 21.21-behuizingen ILME

Uitbreiding 21.21-behuizingen ILME

ILME heeft haar serie compacte "21.21"-behuizingen uitgebreid met een nieuwe producten die zijn gericht op alle soorten omgevingsfactoren en installatiebehoeften.

De nieuwe behuizingen zijn verkrijgbaar bij CC Nederland.

De nieuwe behuizingen zijn ontwikkeld voor kabels met een grote diameter met een M25 kabeldoorvoer. Ze zijn uitermate geschikt voor robotica en industriële automatisering dankzij de flexibiliteit bij het aansluiten en de compacte afmetingen.

MKA behuizingen

De MKA metalen behuizingen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, passend bij de diverse toepassingseisen. Zo is er een standaard uitvoering, een EMC afgeschermde uitvoering en een uitvoering die bestand is tegen agressieve omgevingen. Ook kan er gekozen worden voor een behuizing met klassieke hendel met RVS rollen, of met een robuuste roestvrijstalen of gegalvaniseerde hendel voor hogere mechanische belastingen. De behuizingen zijn daarnaast geschikt voor vrij hangende kabelverbindingen.

MK behuizingen

De kunststof MK behuizingen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal en zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: RAL 7035 lichtgrijs of RAL 9005 zwart. Deze serie omvat modellen met nokken of een vergrendelingshendel, met of zonder gelijmde NBR afdichtingsrubber.

MGK behuizingen

De MGK metalen behuizingen voldoen aan de eisen voor hoge bescherming. Dankzij de speciale zwarte beschermende coating, en de schroef- of bajonetsluiting, bieden ze een IP68-beschermingsgraad waardoor ze geschikt zijn voor onderwaterdompeling.

Deel:

Scroll to top