Stoplicht met afstandsbediening: ideaal voor het verplichte deurbeleid tijdens de coronacrisis

Stoplicht met afstandsbediening

We worden wereldwijd getroffen door het coronavirus en daarom is social distancing nu essentieel. Het verplichte deurbeleid dat het kabinet heeft ingesteld, moet hieraan bijdragen. Om te voorkomen dat het te druk wordt in jouw winkel, biedt een stoplicht met afstandsbediening een eenvoudige en goedkope uitkomst. Hiermee kan je op eenvoudige wijze communiceren of er in jouw gebouw nog voldoende ruimte is om social distancing te kunnen waarborgen. Dat is dus ideaal voor o.a. supermarkten, kleinere winkels zoals bakkerijen, slagerijen, of zelfs tankstations, apotheken en ziekenhuizen.  In dit artikel lees je meer over de voordelen van een stoplicht met afstandsbediening en het aanbod van CC Nederland, bestaande uit twee typen van de draadloze SignalSET van WERMA:

Stoplicht met afstandsbediening in de anderhalve metersamenleving

Nu er in de zogenoemde anderhalve metersamenleving rekening gehouden moet worden met social distancing, is er een beperkt aantal mensen toegestaan in openbare ruimtes. Daardoor zitten veel ondernemers met de vraag hoe ze dit gaan handhaven. Het inhuren van een portier behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Voor de kleine winkelier is dat echter onbetaalbaar, juist in deze tijd. Daarom biedt CC Nederland een slimmere en goedkopere oplossing aan: de SignalSET van WERMA. Dit is een draadloos stoplicht met afstandsbediening. Door dit stoplicht bij de ingang te installeren zien gasten door middel van de bekende rode en groene signaalkleuren of ze naar binnen mogen, of dat ze nog even moeten wachten.

De SignalSET van WERMA: simpel, duidelijk en effectief

Crowd management, ook wel crowd control genoemd, is een uitdaging van alle tijden. Toch is het nu relevanter dan ooit. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de wereldwijde coronacrisis waarin we ons nu begeven en het verplichte deurbeleid dat ons kabinet hierdoor heeft ingesteld. WERMA ontwikkelde de SignalSET om crowd management ook voor de kleine winkelier mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

De SignalSET is een eenvoudig stoplicht dat met een afstandsbediening te bedienen is. Het stoplicht zet je buiten het gebouw neer en met een druk op de knop laat je een rood- of groengekleurde lamp zien. De betekenis is duidelijk en universeel. Het systeem kan bovendien uitgebreid worden met een vocaal element, waarmee je MP3-geluiden kan afspelen bij een bepaald signaal. Bij een rode kleur laat je bijvoorbeeld “wacht bij het stoplicht” horen en bij een groene kleur “u mag binnenkomen”. Simpel, duidelijk en effectief.

Er zijn twee uitvoeringen van WERMA’s stoplicht met afstandsbediening leverbaar: een type met een 230V-voeding (64919101) en een type met een USB-aansluiting (64919102).

WERMA SignalSET

SignalSET met 230V-voeding

De SignalSET 649.191.01 bestaat uit een signaaltoren met draadloze zender, een voet, een beugel voor wandmontage en een voedingsadapter voor een 230V-voeding. Inhoud van de set:

  • Draadloos aangesloten signaaltoren voor buitengebruik (groen/rood)
  • Aanwijzingsbord om de signaalkleuren uit te leggen (bijv. groen = ‘kom binnen’ en rood = ‘wachten a.u.b.’)
  • Afstandsbediening voor eenvoudige bediening
  • Montagemateriaal en voeding

SignalSET met USB-aansluiting

Dit is de SignalSET 649.191.02 bevat dezelfde inhoud als de andere set, op de voeding na. Dit het stoplicht is namelijk uitgerust met een USB-aansluiting. Als er buiten je gebouw geen stroomaansluiting mogelijk is, is dat dus een uitstekend alternatief. Je kan het stoplicht zo namelijk aansluiten op een standaard USB-powerbank. Deze powerbank wordt niet meegeleverd. Met een powerbank van 20.000mA kun je de set 20 uur lang continu gebruiken.

Korting bij CC Nederland

In deze tijden moeten we elkaar allemaal een handje helpen en daar doen wij graag aan mee! CC Nederland komt de getroffen winkeliers tegemoet door de SignalSET van WERMA nu aan te bieden met 25% korting. Uiteraard staan onze medewerkers ook voor je klaar om je te helpen met vragen of opmerkingen.

Deel:

Scroll to top