Nieuw: M23 adapter tule voor IMAS-CONNECT™ systeem

Voor het modulair ontworpen adaptersysteem IMAS-CONNECT™ biedt ICOTEK de nieuwe adapter tulen AT-FL en QT-AT-FL aan. De adapter tulen dienen als interface voor vierkante M23-flensconnectoren.

De nieuwe AT-FL is ontworpen op basis van de KT grote doorvoertule. De QT-AT-FL is ontworpen op basis van de QT grote doorvoertule. De AT-FL kan worden gebruikt in de ICOTEK KEL-systemen (KEL-U, KEL-ER, KEL 183 en KEL-FG) en de QT-AT-FL is geschikt voor de KEL-QUICK systemen van icotek.

De doorvoertules van de adapter worden in de deelbare kabeldoorvoer gestoken. Ingebouwde connectoren of ingebouwde connector aansluitingen kunnen rechtstreeks in de kabelinvoer worden geïntegreerd met behulp van de AT-FL / QT-AT-FL-doorvoertules. Alle vierkante flenzen met een gatafstand van 19,8 x 19,8 mm (M23) zijn geschikt. De montagekosten worden verlaagd omdat er geen aparte uitsparing in de behuizingswand nodig is, bijvoorbeeld in een schakelkast.

De nieuwe IMAS-CONNECT™-adapters zijn gemaakt van elastomeer met een behuizing van polyamide en zijn vrij van siliconen en halogeen. De AT-FL doorvoertule bereikt beschermingsklassen tot IP65, de QT-AT-FL behaalt IP54 (afhankelijk van de geschroefde flens en de connector). Certificaten zoals onder anderen ECOLAB, HL3, UL94-VO, RoHS-conform zijn al toegekend voor de nieuwe producten.

Vragen

Heb je nog vragen over de nieuwe adapter tulen AT-FL en QT-AT-FL? Voor persoonlijk advies staan de experts van CC Nederland altijd voor je klaar! Stuur een mail of bel ons en we helpen je graag verder.

Deel:

Scroll to top