ILME CX 9/42: nieuw binnenwerk voor voedings- én signaalverbindingen

ILME CX 9/42

De ILME CX-serie van binnenwerken voor industriële connectoren is verrijkt met de nieuwe CX 9/42, een alles-in-één-oplossing die voeding- en signaalverbindingen combineert.

De CX 9/42-binnenwerken zijn speciaal ontworpen voor robotica-toepassingen in de automobielindustrie. De binnenwerken vormen een nieuwe standaard in het ontwerp van rechthoekige connectoren door 9 voedingscontacten met en 42 hulpsignaalcontacten te combineren in één connector. Dit draagt namelijk bij aan het verminderen onderhoudstijd en de kosten van onderdelen, wat noodzakelijk is in de automobielindustrie.

De nieuwe binnenwerken zijn geschikt voor de verwijderbare contacten van de CX-serie tot maat 6.0 (6 mm2 / AWG 10) en de CD-serie tot maat 2.5 (2,5 mm2 / AWG 14). De 40A vermogenscontacten zijn geplaatst in het centrale deel van het binnenwerk, waarmee de bedrading van maximaal drie hoofdmotoren gebruikt kan worden. Aan de zijkanten van het binnenwerk zitten de 10A hulpcontacten, die geschikt zijn voor extra medium-powermotoren, besturingen en signaalaansluitingen.

Deel:

Scroll to top