Vanwege Pasen en Goede Vrijdag zijn wij gesloten van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024

ILME CX 36 IF/M: nieuwe signaalmodule voor connectoren

ILME signaalmodule

Onderzoek naar het hoogst mogelijke aantal contacten in de meest compacte ruimte is een drijvende kracht achter de huidige behoeften van de industrie. Industriële connectoren volgen deze trend, in het bijzonder de modulaire reeksen die van nature voorop lopen in de innovatie.

De ILME MIXO-serie van modulaire eenheden wordt nog steeds verrijkt met nieuwe modules, de nieuwste toevoeging is het CX 36 IF/M krimpcontact: een oplossing die is ontworpen voor de automatiseringsindustrie en die zich richt op de reikwijdte van de signaaloverdracht.

Meest efficiënte installatie op robots

Met een vermogen van 4 A, 32 V, 0,8 kV, 3 en met zijn 36 polen in een enkele module heeft de CX 36 IF/M een hoge contactdichtheid die het mogelijk maakt om montageruimte te besparen en deze in meerdere en flexibele toepassingsmogelijkheden in te zetten. In combinatie met andere MIXO-modules garandeert het de meest efficiënte installatie op robots of andere implementaties.

Het brede scala aan krimpcontacten, zoals gedraaide of gestanste vergulde, verzilverde of speciaal behandelde HNM-contacten voor maximaal 10.000 matten (samen met speciale frames), vergroot je installatiemogelijkheden.

Deel:

Scroll to top