Vanwege Pasen en Goede Vrijdag zijn wij gesloten van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april 2024

CR BDSH parallelle bruggen: minder aansluitingen in besturingskasten

CR BDSH parallelle bruggen

Industriële automatisering maakt uitgebreid gebruik van sensoren en aandrijvingen om een grote verscheidenheid aan productieprocessen te analyseren, te controleren en te beheren.

CR BDSH parallelle bruggen zijn het antwoord op de groeiende vraag naar het gebruik van deze apparaten omdat het een technologische oplossing is die de installatietijd en de benodigde bedrading aanzienlijk verkort.

De CR BDSH-bruggen, die op de connectoren van de ILME CDSH-serie zijn geïnstalleerd, verminderen het aantal aansluitingen in een besturingskast, waardoor een elektrische verbinding parallel ontstaat voor laagspanningsinstallaties die bijvoorbeeld een gemeenschappelijke voeding nodig hebben, een teruggave of functionele aarding.

De combinatie van een parallelle verbinding toegepast op de ILME SQUICH® technologie zonder gereedschap vermijdt de noodzaak om elke sensor/opnemer afzonderlijk te bedraden en vermindert de totale werktijd en kosten: er is slechts één draad nodig, alle andere worden doorvebonden door de CR BDSH parallelle brug.

Beschikbaar in twee kleuren

De nieuwe serie CR BDSH is beschikbaar in twee kleuren - blauw en groen, herkenbaar aan de achtervoegsels A en G - en vier uitvoeringen van 3, 6, 9 of 14 polen, afhankelijk van de gekozen connector of de specifieke toepassing. De geëmailleerde isolatielaag laat een elektrisch vermogen toe volgens EN / IEC 61984 van 50V 0,8 kV 3.

Deel:

Scroll to top