CC Nederland: nu ook Bernstein distributeur

Met trots kunnen wij mededelen dat CC Nederland vanaf heden ook Bernstein distributeur is. Het in 1947 opgerichte internationale familiebedrijf wordt hedendaags gerund door de 3e opeenvolgende generatie. Bernstein is ondertussen uitgegroeid tot een van ’s werelds meest vooraanstaande producent van industriële veiligheidscomponenten en behuizingstechnologie.

Twee business units: Detect en Protect

We kunnen twee business units onderscheiden bij Bernstein; Detect (veiligheidscomponenten- en sensorsystemen) en Protect (Industriële behuizingen). Het productportfolio kent een grote variatie. Zo vind je niet alleen industriële veiligheidsschakelaars, veiligheidsrelais, sensoren, industriële behuizingen, ophangsystemen en bedienterminals, maar ook volledige systeemoplossingen voor de bediening en beveiliging van complete machines en installaties terug in het assortiment.

Detect - veiligheidstechnologie

De elektromagnetische schakelaars uit de Detect-serie worden gekenmerkt door een overtuigende prijs-prestatieverhouding en een hoge betrouwbaarheid bij verschillende spanningsniveaus. De producten variëren van eindschakelaars met kunststof behuizing, eindschakelaars met metalen behuizing en voetschakelaars tot veiligheidsschakelaars. Sommige schakelaars zijn AS-i compatibel. Zo worden de tijd en kosten die gepaard gaan met de montage, het materiaal en de bediening beperkt. Door het brede scala aan typen, maten, schakelfuncties en actuatoren is er voor elke toepassing een geschikte schakelaar te vinden.

Ook de sensoren uit de Detect-serie kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Afhankelijk van de toepassing heb je de keuze uit inductieve, capacitieve of magnetische sensoren.

Protect - Behuizingstechnologie

Bernstein combineert haar superieure behuizingstechnologie met moderne en variabele ophangsystemen. Een ruim aantal aluminium en kunststof klemmenkasten, evenals compleet geassembleerde standaard- en besturingsbehuizingen zijn een perfecte aanvulling op het assortiment.

Het uitgebreide Bernstein assortiment bij CC Nederland

Heb je nog vragen over het Bernstein assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg. Direct een kijkje nemen? Bekijk het ruime assortiment eindschakelaars, trekkoordschakelaars, voetpedaalschakelaars, veiligheidsrelais, veiligheidsschakelaars, polycarbonaat / ABS behuizingen, aluminium behuizingen en polyester behuizingen direct!

Deel:

Scroll to top