Klantenservice: 079 82 000 20

Componenten voor machinebouw

Bestel online 24/7 Snelle levertijd Kwaliteitsmerken Persoonlijk advies Technische support

ILINOX RVS schakelkasten

ILINOX® is opgericht in 1983 en gespecialiseerd in het produceren van roestvrijstalen behuizingen en schakelkasten. ILINOX® is ISO9001 gecertificeerd sinds 1995.

ILINOX® heeft twee productielocaties. Eén bij het hoofdkantoor in Parma Italië, gelegen in de zogenaamde “Food-Valley” van Italië met haar bekende kazen en hammen. De andere fabriek is in Hongarije waar de kleine behuizingen seriematig worden gefabriceerd.

 

Kwaliteit
De fabrieken hebben alle kennis en certificaten in huis voor CE, UL en ATEX. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door een uitgebreid programma van testen en jarenlange ervaring.

Specialisme
ILINOX® produceert meer dan 30 jaar uitsluitend roestvrijstalen behuizingen en schakelkasten en heeft daarmee de nodige ervaring en kennis opgedaan. Speciale gereedschappen en machines zijn aanwezig om alles in eigen huis te produceren en daarom is ILINOX® niet afhankelijk van toeleveranciers. ILINOX® werkt met SAP software.

Snelle levering
ILINOX® heeft veel kasten op voorraad welke binnen 2-3 dagen geleverd kunnen worden in Nederland. De hardlopende producten van ILINOX® en klant specifieke producten kunnen direct uit voorraad geleverd worden uit het magazijn van CC Nederland in Zoetermeer.

Maatwerk
ILINOX® heeft een uitgebreid productenprogramma om aan alle behoeften van de markt te voldoen. Daarnaast is ILINOX® gespecialiseerd in het maken van klant specifieke producten. Zelfs vanaf 1 stuk kan er een klant specifieke behuizing gemaakt worden met een korte doorlooptijd.

 

 

  ILINOX® Hoofdcatalogus (60MB)
  ILINOX® MX modulaire RVS staande kasten
  ILINOX® CX-A monoblock RVS staande kasten
  ILINOX® CC compact RVS staande kasten
  ILINOX® Accessoires voor RVS staande kasten
  ILINOX® APC, CS, QP RVS computerkasten en lessenaar systemen
  ILINOX® Q serie compacte RVS wandkasten
  ILINOX® RVS drukknop en klemmenkasten
  ILINOX® BK, BC RVS bedienkasten en ophangsysteem
  ILINOX® ATEX explosieveilige RVS kasten
  ILINOX® QSD, QSE sanitary line hygiënische RVS kasten
  ILINOX® koeling en ventilatie voor RVS kasten
  ILINOX® C serie RVS kabelgootsysteem