Klantenservice: 079 82 000 20

Componenten voor machinebouw

Bestel online 24/7 Snelle levertijd Kwaliteitsmerken Persoonlijk advies Technische support

IDEC producten voor industriële automatisering

IDEC logoAls onderdeel van een wereldwijd netwerk staat IDEC Corporation al meer dan een halve eeuw bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid in de drukknop industrie.Vooral in Azië, Noord-Amerika, Centraal- en Zuid-Amerika, Australië en Europa worden IDEC producten verkocht. IDEC ontwerpt en produceert PLC besturingen, schakelaars, relais, voedingen en LED machineverlichting. 


IDEC hoofdkantoor en PLC-HMI

 

IDEC is beurs genoteerd aan de Tokyo Stock Exhange (TSE). Het hoofdkantoor bevindt zich in Japan. De fabrieken zijn gevestigd in Japan, China, Taiwan en Thailand. Europese voorraad wordt  verzonden vanuit het magazijn in Duitsland en vanuit het magazijn in Japan.

IDEC machine verlichting, drukknop CW en sensoren

IDEC vindt het belangrijk producten te ontwikkelen die aansluiten op de steeds veranderende vraag van de markt. Onderzoeks- en ontwikkelingsteams werken hard aan het leveren van producten die in de huidige behoefte voorziet en in de  behoefte van de toekomst. Ze willen de veiligste, meest efficiëntste, meest productieve contact tussen mens en machine creëren. Niet alleen binnen de industrie, maar ook in het dagelijks leven. 

IDEC voedingen drukknoppen relais

  Catalogus IDEC A201 Automation Japan (220MB)
  Product overview IDEC
  Brochure IDEC FT1A SmartAXIS PLC
  Brochure IDEC FC6A PLC